bizdejantikizlardik mevraca Aynısı bebeğimde de çıkıyor. Birkaç günde bir oluyor bacağında yada kolunda 1 yada 2 tane. Geçiyor sonra. Bende dün doktora mesaj attım dönmedi kontrole gidince göstercem.
sebebiyok mevraca muglada yasiyorum yakarca diye bir bocegin ısırığı böyle oluyor benzettim gozle gorulemeyecek kadar kucuk bir bocek sizde de olur ayni goruntulerden eger bocekse
Prenses_isabella mevraca maalesef sıcaktan oluyor. Benim bile vücudumda sivilce çıktı sıcaktan onlarda nasıl çıkmasın.
mevraca Ara ara böyle seylerden cıkıp kayboluyor bazen bacağında bazen popo kısmının orada neden olabilir alerji doktoru cocuk doktoruda gördü ne olduğunu anlayamadılar bilgisi olan varmı
anplt Benim bebeğimde de var göbek ve sırt kısmında bi oluyor kayboluyor sonra yine oluyor önce bişey ısırıyor sanmıştım ama bence sıcaktan klima da sönüyor
mevraca sebebiyok bilmiyorum sinek görüyorum arada bir ama poposu kapalı oluyor ordada cıkıyor bu resimdeki gibi
sebebiyok mevraca bahsettigim bocek zaten ozellikle kasık bolgesi koltukalti gibi yumusak ve kapalı yerleri ısırıyor