D_deniz Siz de 4.ayda demir ilacına başladınız mı bunu kullanan var mı acaba ocean microfer memnun kaldınız mı
Zmh0311 D_deniz bende kızıma kullanıyorum tadını da seviyor araştırdım içeriği en temiz olan buymuş bunu aldık
Mnli D_deniz biz de bunu aldık şurup formunda olanı ben biraz zorlanıyorum içirirken o yüzden bitince damla olanı almayı düşünüyorum
D_deniz KuzeyinAnnesi03 Zmh0311 Mnli MnkKrtl cansu3545 biz 4 aylık olduk sağlık ocağı hemşiresi ücretsiz VEFAFERON verdi eczacım ise OCEAN MICROFER alın dedi eczacıma çok güvenirim aldım. Lakin çocuk doktoruna gitmedik henüz 4.ayda başlamak normal mi siz kaçıncı ayda başladınız? O.5 yazan yere kadar çek ver dedi siz de öyle mi veriyorsunuz 0.5e kadar çekip
AyseSena Benim bebeğimde kabızlık yaptı 1 hafta tuvalete çıkamadı bıraktıktan sonra düzeldi şimdi başka bir ilaç kullanıyorum.
cansu3545 D_deniz 4. Ayda başlattı bizede doğrudur . 0.5 ml ile başlanıyor ama biz 1ml ile başladık kilo alımı yavaştı bebeğinizin durumuna göre değişen bir ölçü sanırım bu .
MnkKrtl D_deniz bizede sağlık ocağınınkini kullanmayın demişti bide yeğenimede kullandık sağlık ocağınınkini çok kusma yaptı oyüzden hiç denemedim bile. Bizim doktorumuz kilosuna göre damla şeklinde verdirtti 7kiloysa 7 damla gibi sonradan arttırdık
Mnli D_deniz şurup formunda olanı 5 ml veriyorum sizinkinin formu damla mı şurup mu biz 9 aylık başladık çünkü demir eksikliği yoktu boş yere kullanmayın dedi dr benimki biraz ilaç takviye karşıtı 9 ay kan değerlerinde demir düşük çıkınca başladı
D_deniz cansu3545 tamamdır eczacım Bi kaç kere baktı 0.5 ver dedi artık çocuk doktoruna gidince onaylatırız
azrasmommm D_deniz ben de 4 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Kızım da severek içiyor. Doktor kullanabilirsin demişti
alynozds Bizim çocuk doktorumuz 4.ayda başlattı takviye olarak normalmiş bunlar oğlum pek sevmedi gibi tadını çıkarmaya çalışıyor ama doğal içerikli olduğu için en faydalısı buymuş
Zmh0311 D_deniz bizim doktorumuz önerdi 4. Ay da başladık 0.5 ten iki tane veriyorum 1 ml olacak şekilde
melekk_ Kizlar bu ilaci biz de kullaniyoru kaka renginde koyulasma yapti normal mi? Kimse bahsetmemis