Gamzelibulut Kızlar benim bacağımda ve karnımda morluklar var sakar biri de degılım ki sureklı vurayım karnımdakini hiç anlamadım başına gelen var mı bırazdan hastaneye gitcem sormak istedim
tuba2323 Gamzelibulut Canım bende de sürekli oluyor kan değerlerine bakıt benim bazı değerlerim düşünce vücudumda morluklar oluyor
Gamzelibulut tuba2323 ay nette baktım bakmaz olaydım kanser dıyo filan bide burdan bi arkadaş var onun kayınpederının de vücudundaki morluklardan kanser olduğu anlaşıldı bi tırstım
Elis61 Gamzelibulut sonuçların nasıl çıktı canım? Bende 2 yıl once dogum yaptım morluklar devam edıyor bazen çok azalıyorlar falan . Sinir bozucu
Gamzelibulut Elis61 kusura bakmayın yeni gördüm plt dwgerım olması gerektıgınden fazlaymış 460 binlerdeydi 600binlerde de damarlara pıhtı atar dedi 1 ay sonra kan ver eğer yükselmeye devam ederse hastaneye yonlendırcem seni dedi
Gamzelibulut Masallmoms plt dwgerım olması gerektıgınden fazlaymış 460 binlerdeydi 600binlerde de damarlara pıhtı atar dedi 1 ay sonra kan ver eğer yükselmeye devam ederse hastaneye yonlendırcem seni dedi