cnnt11 Sutunuzu artırmak ıçın ne yapıyorsunuz bebegım bır aylık benı emmıyor ama bende sagıp verıyorum mamaya ek ne yaptıysam sütüm ilk zamanlara göre gıderek azaldı sız sut arttırmak ıcın neler yapıyorsunuz
masalasya61 cnnt11 En önemlisi bol su ve iyi dinlenmek,benim bebeğim 4 aylık Şuan ve ben de 2 aydır sağarak süt veriyorum emmiyor ne yaptıysam..Dut kurusu çayı ,badem,ceviz,fındık bunun yanı sıra süt yapan çaylardan içiyorum günde 2-3 kez
aslanmom_ Çalılıyorum ve bebğin bir yaşında sütten kesilmeme ramak kaldı resmen gün boyu sağdığı. Tek şey 70 ml süt kendimi cok kötü hissediyorum sütünü arttırmak işin ne yapabilirim
14042024 aslanmom_ cnnt11 Fındık kaju badem kuru üzüm kuru kayısı kuru incir kuru dut bunları robotta yada elinde ıkıye üçe boleceksın hepsını üstüne soğuk su alıp bı gece bekleteceksın sonra hoşaf gıbı içireceksın istersen bal yada şekerde katabılırsın tatsız gelıyosa. Kaldıkca kuru meyveler sekerını salıyo tatlı oluyo zaten. sütün ne kadar arttığına şahit olduğunda çok şaşıracaksın
ece54 asure power pumping denediniz mi? Ben o şekilde arttırmıştım sütümü. 3-4 gün gece emzirip uzun uykuya yatırdıktan 2 saat sonra sağım yaptım bu yöntemle. Süt gelse de gelmese de sürelere uyarak sağım yapmak gerekiyor. Çift pompanız varsa iki göğsü aynı anda 20 dk sağım - 10 dk mola - 10 dk sağım - 10 dk mola - 10 dk sağım böylece bir saat geçiyor. Sağım yapmadan önce göğsünüzü biraz sıcak tutun ve sevdiğiniz bir dizi vs izleyerek zaman geçirin. Süt geliyo mu gelmiyo mu vs çok kafaya takmayın. Zaten süt sürekli gelmeyecek.