Meltem345 Merhaba kızlar bugün doğum yapalı 27 gün oldu dışdaki dikişlerim düştü ama iç kısma doğru olanlar daha düşmedi bu kadar sürmesi normal mi dikişin düşmesi 🤔
ipeksmom02 Meltem345 normal. zaten dıştakiler çabuk düşüyor benim 40 günde hepsi atmıştı sürekli yıkayın dezenfekte edin temiz tutun atar hemen
bizdejantikizlardik Meltem345 Benim de uzun sürmüştü 1,5 ay kadar 😏 Ama bana doktorum hiçbir şey kullanma sadece yıka kurut dedi o yüzden geç düştü diye düşünmüştüm.
carpediemm1 Meltem345 acısı ne kadar sürdü ? Ben de doğum yapalı 4 gün oldu 4 gündür oturamıyorum da yürüyemiyorum da. Hiç bitmeyecek gibi geliyor
Meltem345 bizdejantikizlardik evet banada bir şey verilmeşti acaip ağrım sızım oldu enfeksiyon kaptım sandım kendim eczaneden batikon aldım öyle rahatlatmıştıki dıştakiler onu kullanınca düştü içtekiler içinde kullanmaya devam edeceğim
Meltem345 busraa_38 teşekür ederim normal o zaman ben dinlenemedim birde sürekli hastaneye gittim geldim baya zorlanmıştım bebeğim küvezdeydi kavuştuk ama şükür♥️
Meltem345 carpediemm1 benimki 1 hafta kadar sürdü hiç oturamıyordum ayakta yiyordum sonra kesilmişti tekrar başladı onun üzerine batikon kullandım 2 günde ağrımı kesti birde yanında doktorun verdiği antibiyotiği kullandım
sdenizada carpediemm1 bir müddet daha sürer o ağrı. Ben düzeldi artık ağrımıyor derken tekrar başlamıştı ağrısı. Umarım sizin daha çabuk geçer ağrısı 🌸
carpediemm1 Meltem345 ptesi doğum yaptım o günden beri dehşet bir yanma var. Oturamıyorum yürüyemiyorum. Bugün kontrolüm vardı doktorum iyi gözüküyor ağrın var mı dedi çok yanıyor dedim iki tane krem verdi. Onları sürdüm onlar daha çok yaktı. Batikon kullanıyorum ayrıca
sdenizada Meltem345 ben 8 ay önce doğum yaptım nadir de olsa arada bir sızlıyor dikiş yerim. Sözde normal doğum yaptım 😀