piyanistbanabirak Hanımlar yazın malum çok sıcak bebegimi klimalı odada uyutabilir miyim ,klima çarpar mı hasta ederim doye korkuyorum ne yapmalıyım nasıl korumalıyım
Liya01 piyanistbanabirak canım merhaba biz Adana’da yaşıyoruz klimasız durmak burda imkansız kızımda 16.5 aylık Şuan biz hiç sorun yaşamadık klimadan 22 derece de çalıştırıyoruz devamlı açık zaten gece de dahil olmak üzere 😂 bi sorun olmadı hiç
_Pnr_Kmrc_ piyanistbanabirak geçen yaz ağustosta doğdu bebeğim inanılmaz sıcaktı eylüle kadar klimalı odada gece bile açık şekilde yattı bebeğim şuandada klimalı odada sadece zıbınla uyuyor bebeğe klima vurmadığı sürece hiçbişey olmaz cnm korkmadan kullan sadece klima pervanesini bebeğe gelmicek şekilde ayarla ben direk tavana ayarladım🌹
Drycl46 piyanistbanabirak oğlum 12 aylık Mersin sıcağı da dayanılacak bir sıcak değil ince uzun kollu pijama ile uyutuyorum ve oğlum çok terliyor üzerini açıyor ince bir tulum dahi giydirmeyi düşünüyorum
Liya01 piyanistbanabirak evet sadece tek zıbın var okadar buralar da hava 44-45 derece inanılmaz sıcak . Önemli olan terletmemek çocuğu korkmayın hasta etmez klima 22-23 derece de hiç bişe olmaz ❤️