Duygarn Nolur bilen birileri varsa kurtarın beni karıncalardan kafayı yicem. Her gün detaylı temizliyorum mutfağı yine de geliyor. Her gün başka bi şey deniyorum internetten okuduğum yine de geliyor. Tarçın karabiber sirke bebek pudrası ne gördüysem yapıyorum yok bitmiyor. Bebek ek gıda döneminde bi ağzına atsa iki yere atıyor. Acaba diyorum kırıntı mı kalıyor da geliyor yok sürekli tezgah üstündeler. Çıkış yerlerini de bulamıyorum. Rüyalarıma giriyor artık 🤦🏼♀️
SerenGltkn Duygarn evi ilaçlatırsanız gidiyorlar geçen sene evimi karıncalar basmıştı ilaçlattık bir sene hiç çıkmadı. Bu yaz yine çıktılar malesef yere en ufak bir kırıntı dökülse geliyorlar. Yine ilaçlatıcam.
Ozgeozgee Duygarn ay geçmiş olsun bende hamileliğimin son ayları ve bebeğimin 40 ı çıkana kadar çok çektim bu illetten artık o kadar tiksinmiştim mi karıncalardan nefret ediyordum. Bizdeki uçan kanatlı karınca ve normal karıncaydı ama ağırlıklı uçandı. İlaçlama vs hiç bir işe yaramadı kullanmadığımız şey kalmadı bir veteriner karıncaların yuvasının yan apartmanda olup ordan gelebileceğini bile söyledi neyseki bizdeki olay mutfakta bir su kaçağı vardı oradaki nemli yere koloni halinde yuva yapmışlardı orayı yaptırınca ve oraya ilaç koyunca bir anda bitti. Yani demek istediğim geldiği yeri takip edin
paralelevrendemutlu Duygarn sirke, limon, karbonat karıştırıp sprey yapıyorum köşelere sıkıyorum üç dört günde kayboluyorlar, viledanin suyunada sirke ve karbonat koyup yerleri öyle siliyorum
Demetbulut Duygarn bir miktar suya biraz karanfil koyup kaynatın .. sprey şişesine koyup gezdikleri yerlere sıkın .. birde takip edip geldikleri yerleri bulabilirsiniz .. çok zor 4 sene önce bende yaşadım aynı şeyi kurtulması çok zor oldu
Duygarn Ozgeozgee karıncaların yuvasının yan apartmanda olup ordan gelebileceğini bile söyledi Yan apartman mııı ohaaa 🤦🏼♀️ tespit edemiyorum ya hani bildiğin oturup takip ediyorum ama yok 😕
Duygarn paralelevrendemutlu ya paspas suyuna hep sirke dökerim aslında. Tezgahı da siliyorum sirkeyle sürekli ama hiç bi şey durduramıyor. 😕
Duygarn Demetbulut ya inan 5 gündür takip ediyorum ama bi değişik bunlar. Beraber gezmiyorlar fkggm nasıl anlatsam tezgahta 6 tane var mesela yerde 4 var gitmeye çalıştıkları bi yer yok oldukları yeri gezip duruyorlar. Gece tamamen temizliyorum mecbur kalıp öldürüyorum. Sabah bi bakıyorum tezgahta yine 6 tane yerde 4 😄 evde tek yaşasam hayal gördüğümü falan düşüncem artık
ipeksmom02 Duygarn annemlerde de vardı kanatlı karınca kahve, tarçın, karanfil karıştırıp yuvaya serptim yuvadakiler çıkamadı dışardakiler giremedi😂 En son yuvaya sinek ilacı sıktım baktım ertesi gün hepsi çıkıp ölmüş
Esranill Duygarn blattanex karıca granülü kesin net çözüm.biraz yapışıyo her yere ama temizleyince de çıkıyo ne yaptıysam gitmemişlerdi eczacı bu granülü verdi öyle geçmişti
Ozgeozgee Duygarn bende bulamamıştım elimde silikon yapıştırıcı her deliği doldura doldura geziyordum 😅en son alt katımıza su akınca olay ortaya çıktı duvarı bir kırdılar içinde yuva yapmışlar Allah sizinde yardımcınız olsun dikkat edin nemli bölgeleri ahşabı çok seviyorlar
Parsmir Duygarn bir milyoncularda karınca tebeşiri var mutfağınıza tebeşiri çekin bir daha karınca gelmez
Duygarn Parsmir ay karınca tebeşiri miydi?? Ben tek tebeşir diye okudum bi yerde çizdim bi halta yaramadı zira 😄
idilgokce Duygarn gel bacım benim mutfağında aynıydı. Şimdi bir tane bulamazsın. 101′den karınca yemi alıyorsun ve geldiğini düşündüğün yerlere koyuyorsun. Böylee küçük bir kutunun içerisinde oluyor. Ben tezgahımin üstüne bile koydum. Önce tabi balkonda falan varsa onlara ilaç sık sonra bu tableti geldiğini düşündüğün heryere koy. En çok mutfak kapısının ondan geliyorlar. Sonra bana dua edersin. 2 yıldır 1 tane böle gormedim
Duygarn idilgokce vallahi anlamadım. Karınca yemi yesinler diye mi koycaz snfjd sonra ölüyorlar mı neden besliyoruz 😄
utkummm Duygarn sabah postunuzu gormustum simdide instagramda bi video cikti karsima sansiniza yazayim dedim😀belki ise yarar sizde de Sabun rendesi kahve telvesi yumusatici sirke hepsini karistirip alimunyum folyo icine koyup top haline getirmis ve uzerine kurdan yardimiyla delikler acmis karincalarin geldigi yerlere koymus kacmaya baslamislar