pamukmomm Merhabalar. Dün 3. Ayımızda bu özel grup aşıları yaptırdık. Bebeğim çok ateşlendi ve muhtemelen bacağı çok ağrıyor. Evet biliyorum her bebek farklıdır ama bu aşıları yaptırıp yan etki yaşayan oldu mu? Olduysa ateşiniz kaç gün sürdü
tombalak pamukmomm kızım 5 yaşında ve menenjit aşırıları dışında hiçbir aşı ateş huzursuzluk yapmamıştı ama bu menenjitlerin bütün dozlarında 2 gün ateşi oldu ama sonra geçti
aven pamukmomm tam hatirlamiyorum ama bacaktan vurulan ikisinden biri cok fena ates ve enfeksiyon baslangici yapti bizde yan etkileri arasinda var ztn.acile gitmistik bacagi asiri sismisti ve kizarmisti kızımın.Calpolle dusurduk atesi calpol gecirmezse diye doktorumuz fitil yazmisti hatta buradaki arkadaslara sormustum fitil kullanma dediler kullanmamistim cok gecmis olsun
pamukmomm aven çok teşekkür ederim 🥹ateşimiz ancak 37 buçuğa düşüyor çocuğum çok halsiz umarım hemen düzeliriz
tombalak pamukmomm inşallah 🤲🏾 önemli de, insan hem yaptırıyor hem korkuyor. Ben özelleri yaptırırken hep korka korka yaptırdım
aven pamukmomm insallah atlatirsiniz cabucak allah sifa versin 38,5 sonrası kulaktan olcumle calpol verdim koltuk alti 37,5 sonrasi veriyorum