kurabiyevarsimitvar Her emzirme sonrası üst gazını çıkartmak zorunda mıyız kızlar? Bazen ne kadar uğraşsamda çıkmıyor çünkü ve uykulu olduğunda da çıkmıyor. Kendi kendine çıkıyor mu acaba yoksa gazı bazen olmayabilir mi?
balmom59 kurabiyevarsimitvar hakkaten bazen çok uğraşıyorum kendi gazım çıkıyor bebeğin çıkmıyor Heleki geceleri bir kere bile çıkaramadım Neden öyle oluyor acaba
rabiaclkd kurabiyevarsimitvar bebeğiniz kaç aylık? Benim oğlum ilk ay çok gazlı olduğu için üst gazını hep çıkardım ikinci ayın sonunda gazını kendi çıkarabildiği için süt içtikten sonra uykuya daldığında uyumasına izin verdim ve sorun yaşamadık😊
Berfinim kurabiyevarsimitvar Benim küçük kızımda 15 günlük üstten gazı çıkmayınca kusuyor sonra dediğiniz gibi geceleri gazı bazen hiç çıkmıyor.Bende Allah korusun uykuda kusar diye korkuyorum
kurabiyevarsimitvar rabiaclkd 1 ay 4 günlük genelde çıkartıyoruz ama bazen dakikalarca tıppıklıyorum çıkartmıyor arafta bırakıyor insanı🥲
kurabiyevarsimitvar Berfinim Allah korusun ya reflü yatağı varsa ona yan yatırın bir şey olmaz inşallah gözümüz sürekli üzerlerinde zaten.🥲 Benimki de her emzirmeden bir süre sonra kusuyor. Emzirir emzirmez 5 dakika falan sabit tutun diyorlar kusmaması için hiç denemedim ama.
momysibel kurabiyevarsimitvar gazı olduğu için kusuyordur. Bizim de reflümüz var asla gazını çıkartmadan ve bir süre dik tutmadan uyutmazdım. Geceleri uyurken çıkaramıyorlar gazını. O zaman da yatağa uzandırırdım 5 dakika içinde gazı üste çıktığı için gözlerini açardı hemen alıp sırtıma çıkartırdım. Pozisyon değişikliği yürüyüş pilates topu iyi geliyor çıkartmaları için. 3 aydan sonra kendisi artık kolay çıkarmaya başladı zaten dik tutunca direkt çıkarıyor artık
kurabiyevarsimitvar momysibel geçen biriside emzirme yastığına karnı denk gelecek şekilde yatırıp yapın demiş eşim denemiş çıkartmışta ben yaptık olmadı.🥲 Birkaç gündür üstten çok alt gazını çıkartmakta zorlanıyor damla falan damlatıyorum çıkartıyor ama sanki yetmiyor daha fazla çıkartması gerekiyor gibi davranıyor.🥲
momysibel kurabiyevarsimitvar Sevim kuruçayın gaz masajı bize iyi geldi ben her bez değişiminde o masajı yapardım YouTube da var inşallah yardımcı olur sizlere