İyi akşamlar kızım 3 yaşında bugün büyük abdestinde yağ gördüm. Kabızlık sorunu yaşayan bir çocuk korkudan yapmıyor tutuyor normalde erteledikce daha çok sertleşiyor malesef tuvalet eğitimini tamamladık fakat kaka sorunu hala devam ediyor. Geçen hafta rutin kan tahlilleri yaptıralım dedik demir eksikliği çıktı ferifere başladık. Zaten dışkı hemen renk değiştirdi koyu renk siyahimsi yeşilli bir hal aldı bu normal bunu biliyorum zaten. Bugün sabah kahvaltı yaptı patates yedi öğlen kefir verdim arada birşeyler atistirdi elma bisküvi vs ikindide köfteli bezelye yemeği verdim yemeği yedi yarım saat geçmeden tuvaleti gelmiş götürdüm lazimliga yaptı poposunu silecekken pecetede bildiginiz afedersiniz yemeğin yağı olur ya hani o şekilde yağ vardı turuncu renkte. Tekrar afedersiniz dışkının son kısmı yumuşamış acaba ishal mi olacak dedim. Lazimlikta da aynı sekilde yağ bulunuyordu idrarın üstüne çıkmış şekilde. Çok şaşırdım yani yemeği zaten yarım saat olmamıştı yediği bağırsak nasıl hemen sindirdi de yağlı dışkılama yaptı anlayamadım ilk kez böyle birşey oluyor internette baktım malum kötü şeyler de yazıyor. Yaşayan var mı gece yatmadan önce de tuvaletim var dedi çiş yapti peceteye sildim gaz çıkarmış sanırım peceteye yine turuncu yağ geldi endişelendim de açıkcasi. Acaba demir ilacı mi böyle birşey yaptı havalar da sıcak birşey mi dokundu diyorum ishal mi olacak acaba diyorum bir yandan da korktum biraz 😔