kubrakprn Merhaba 1 aylık bebeğim var. Sürekli emziriyorum günde 1 - 2 defa mama veriyoruz doktor öyle istedi. Mamayı kaşık biberonla veriyorum. Phlips avent biberon ile versem meme reddi yapar mı ? Kaşıkla beslemek zor oluyor.
Hale0108 kubrakprn maalesef yapma ihtimali çok yüksek , ne kadar yavaş akışlı da olsa memeden her zaman daha hızlıdır biberon ve onu tercih edebilir bir süre sonra
feyzahmet kubrakprn merhaba ne durumdasınız bende arada bebeğim uyurken sütümü sağıyorum uyurken aktif emmiyor phlips avent ile vermek istiyorum ama beni bırakmasından korkuyorum
aspurceg8 kubrakprn kubrakprn yapmayın ben cahillik ettim kilo alımı yavaşlayınca mamayı biran önce biberonl verdim kaşık biberonu önemsemedim şimdi 3 buçuk aylık asla memeyi tutmuyor bende canım acıdığı için sağmıyorum yani anne sütü almıyor bir küçük hata ile biberonla tanıştırmayın derim 🙏🏻
eminenurkalkan Ben de mama meme ile ilerliyorum avent kullandım 15 günlükten itibaren meme reddi yapmadı , memeyi seven bebekse yapmaz
kubrakprn feyzahmet güvenip veremedim biberonla. Kaşıkla devam ediyoruz. Ama zaten sürekli emiyor. Mamayıda bu aralar istememeye başladı. Sadece emzirmeyle devam ediyoruz çoğunlukla
feyzahmet kubrakprn bende kaşıkla şırıngayla vermeye çalışıyorum ama yemek istemiyor döke saça veriyorum tabi önce her zaman emziriyorum zaten yapışık ikiz gibiyiz