Mom0870 Ky06 çok kokulu canım ben o yüzden sevmedim goon kullanıyorum memnunum duyduğuma göre minies Migros markası o da hem uygun hem güzelmiş bunlar parfümsüz losyonsuz
2731aeeh Ky06 ben memnun kalmadım pek pişik oldu kızım slepy kullanıyordum önce böyle bir şey olamamıştı bu bez bitsin slepy devam
Ssedaa Ky06 ben almıştım bezi bağladığım an bebeğim çığlık çığlığa ağladı acaba o anlık mıydı dedim sonradan yine bağladım Bi kaç sefer yine aynı sonuçla karşılaştım
Ky06 Mom0870 goon kullandım ama çok sızdırdı. O kadar sızdırdı ki memnunum diyenlere hayret ediyorum. Aslında yumuşak ve güzeldi.
Mom0870 Ky06 bizde hiç sızma olmadı çokta çiş yapar benim oğlum bezleri hep dolu dolu ağır oluyor ☺️ Sleepy iyi dediler bende onu beğenmedim çok sızdırdı
mucizemmm_ Ben Pampers ve huggies hatta molfix bile kullandm krem falan kullanmiyordum bebegim hic pisik olmazdi krem kullanmama ragmen evy baby cok kotu pisik yapti sadece bi gunde
20192016 Sleepy kullandım sızdırdı çok hep üst degistirdim migros un minies çok güzel evy baby de güzel 14srne önce yeğenime kullanmistik