Uygaratar Bı akıl verin lütfen elleri ayakları buz gibi ama ateşi 38.5 çıkıyor 9 aylık diş çıkarıyor diyemi bilmiyorum kafayı yedim şurupun etkisi geçtimi tekrar ateşi çıkıyor kafası ateş gibi bacakları falan soğuk
Sese Uygaratar diş ateşi 37 yi geçmez demişti canım doktorumuz. Bence bir acile götür. Enfeksiyon olabilir.
Busra2326 Uygaratar doktora götürün acile salgın olabilir elleri ayakları buz gibiyse ateşi var demektir. 4 saatte bir calpol dolven veririm ben ateşliyken doktorumuz öyle yap derdi siz acile götürün salgın var diş en fazla 37.5 yakar
Asafsbn Uygaratar 4 saat ara ile calpol ile dolven kullanmıştık bu durumda ateşi gecmeyince götürdüm mecburen antibiyotik başladık o günün gecesi çıkmadı ateşi tekrar çok şükür geçmiş olsun sizde ilk iş sabahtan götürün ateş sürekli belli saat sonra tekrar çıkıyorsa enfeksiyon kapmış olabilir
Uygaratar Zhrbl12 çoraplarını limonun suyuyla ıslatım o iyi geldi birazda koltuk altına koydum ateşi düştü deneyin isterseniz
hfueidjdjhebdb Uygaratar ah o günler neler çektim bende şurup versende bazen inmez ateşi jel suruyormusun dişlerine geçmiş olsun 39 dan fazla ateşi olursa doktora gidin Allah korusun