minicikbebis Merhaba sevgili anneler kullandığınız devam sütü markası nedir memnun musunuz ve kilo alımı nasıl deneyimlerinizi merak ediyorum aslında en iyi kilo aldıran hangisi bunu bilmek istiyorum
One-life minicikbebis hepsini denedim keçi sütlü olanları dahil an az aptamil de kilo aldı en çok da sma da. Oğlumda kilo azlığı var doktor mamayı çoğaltmamı söyledi hatta 9 aylık sma dan devam ediyorum. Ama her bebeğe her mama iyi gelmiyo deneyerek bulacaksınız
Ftsyckk minicikbebis başından beri sma kullandım hep.. Kilosu hep önde gitti ondan dolayı mı bilmiyorum tombik bebekti hep. :) Anne sütüyle birlikte aldı.. Ne memeden vazgeçti ne mamadan 😊
minicikbebis One-life bizde sma kullaniyoruz aslinda memnumuz ama kilo olarak sanki pek aldirmiyor gibi bebelac gold duydum iyi diyorlar ama onu deneyeceğim sanirim
One-life minicikbebis mama geçişlerinde dikkat et bebeğin küçükse biz acillik olduk aptamil ilk gün çok gaz yaptı gündüz hareketli saatlerinde verebilirsiniz sonradan alıştı tabi ama ilk gün korkuttu bayağa bi
bsra16 minicikbebis 2700 minik bebek olarak doğdu 8. Ay da 8700 kilosu yaşıtlarını hızlı bir şekilde yakaladı masallah 🥰