fidelya Arkadaşlar bebeğim sekiz aylık emziği kirlendiği için yenisini aldım ama asla tutturamıyorum. Uykusunda bile atıp ağlamaya başlıyor eskisini verince uyuyor ne yapabilirim deneyimi olan var mı acaba?
Sedef221024 Lolik ya bende değiştirdim aynı emziğin 6.12 ay olanını aldım ama tutmuyor nasıl tutturabilirim
fidelya Lolik aynı marka şekli falan aynı ama ilki eski üretim olduğu için şeffaf yeni olan biraz buğulu gibi ağzına alınca hissediyor sanırım.
CeyDQ Aynı markanın büyük boyuna geçince bizde de aynı durum olmuştu ben neredeyse bir yaşına kadar 6 aylık emziği kullandım herhangi bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum hazır değildir aynısından tekrar alın
Lolik Sedef221024 benim bebeğim 5.aydan kendi kendine bıraktık o yüzdek emzik konusunda çok bilgim yok ama şöyle bir şey duydum arkadaşlarımdan büyük emziğe geçmeye gerek yok bizim göğüs ucumuz büyüyor mu sanki çocuk 0-6 kullanmaya devam edebilir diyip küçük emzik kullanmaya devam ediyorlardı 🤷🏻♀️
fidelya Meri-Mel yok aynısı ilki yeğenimden kalmaydı kullanılmamış olunca onu kullanmıştık böyle bir problem yaşayacağımı düşünemedim
Egenin_pamugu aynı marka aldım 8 aylık oğlum 6-18 aylık aldım tutmuyor asla ne zamana kadar devam edilir 0-6 aylık emzikler