hayatg Çerkezköy de çocuk alerji bölümü var mı, özel hastaneleri arayıp sordum cildiye bölümü oluyor alerji testi de yapıyor dediler ama devlet hastanesinde ki doktorumuz çocuk alerji bölümü dedi, cildiyeden randevu alsam olur mu sizce
Busra2326 hayatg hayır canım önce çocuk doktorundan randevu alacaksın çocuk doktoru sisteme giricek sonra immünolojiden randevu alabilirsin o da bulursaan çoook zor bulunuyor
Busra2326 hayatg ayrıca devlet hastaneleri test yapmıyor ben bir kere çapaya gittim çapa immünoloji bile dedi ki testleri yaptır gel. 3 yıl önce ⅚ bin tl para vermiştim detaylı teste
hayatg Busra2326 çocuk doktoruna gittim zaten, çocuk alerji bölümüne kaydını açıyorum oradan randevu alıp test yaptırın dedi
Busra2326 hayatg aynen dediğim gibi immünolojiye randevu bulabilirsin inşallah 🙏🏼 gerçi bulsan da test yapmıyor devlet özelde yaptır gel diyecek
hayatg Busra2326 ben şimdi baktım ama kayıt oluşturulmamış cildiye bölümünden immünolojiye kayıt açtırıp tekrar deneyiniz diyor, ama bugün çocuk doktoru kayıt açtım demişti
Busra2326 hayatg valla cildiye ne alaka bilemedim çocuk doktoru açar kaydı belki sisteme girmemiştir henüz çocuk doktoru