asilpoyrazinannesi Burası Ankara.. 2 gündür hava felaket sıcak idi dedim bunun arkasi yağmur olur .. şimdi şimşek çakıyor gök gürlüyor yağmur boşalıyor.. sizin oralar da nasıl hava ?🙃⛈
suheyla92 asilpoyrazinannesi bir gidim esiyor bugun İstanbuldayım ama evim cok sicak bir ev butun gun bebekle ugrasirken kicimdan ter akiyo afedersiniz
atlasmommm Lolik nolur biri yağmur duasına çıksın yoksa sıcaktan bayılcaz temmuzu ağustosu düşünemiyorum arkadaşlar 😂☄️
Lolik atlasmommm kurbanda genelde yağıyor bakalım nolcak . Sadece sıcakta değil çok garip bi hava var ya
afrakevser Kız Ankara’dan Sivas’a gelir her herhalde kurudu buralar kurudu 😂 ben köyde yaşıyorum iki günde ekinler sarardı hemen buğdayın içi dolmayacak yağmur olmazsa zor biraz
Sarikuzumalp asilpoyrazinannesi Ayyy gök delindi resmen ne güzel yağıyorr akşam yağmurun yağmasına bayılırım gündüz no 😂
ppzeynep asilpoyrazinannesi Bu denli sıcak havalarda yağmurun hiçbir serinletici etkisi olmuyor. Buharlaşma ve nem fazlalaşıyor. Yağmur sonrası güneş çıkınca hava daha bunaltıcı ve çekilmez oluyor. 🙁
QueenMom__ asilpoyrazinannesi 43 dereceydi bugün nemle 60 mış hissedilen. Klimalar 18 derecede çalıştı bana mısın demedi. Yer Adana!!! Yağmuru buraya da gönderseniz 🥴😅😂