yenigelmedmgerigeldm Kızlar yaz geldi malum balkonlarınızda yaptığınız dekorlar varsa atar mısınız bnde bir şeyler yapmak istiyorum herkesin var çok özendim 😂😂 kollarımı sıvadım eski sandalyeleri boyadım ama başka bir şey yapmadım sizlere de sorayım dedim.🌸
benaslindayohum yenigelmedmgerigeldm valla ben direk yere kilimleri attım bütün oyuncakları çıkarttım annemden de 3lü koltuğu aldık bi tarafta kızımın oyuncakları oynayıp duruyo diğer tarafta ben küçükle oturuyorum 😁
nazlii1_ yenigelmedmgerigeldm çiçeklerim vardı ama kaynanama vericem. Havuz kurduk balkona o çok yer kapladığı için balkonda ne varsa boşaltım 2 tane sandalye ve havuz var sadece😅
yenigelmedmgerigeldm benaslindayohum of benm o kadar büyük değil işte o yüzden fikir almak istedim zaten. ☹️
benaslindayohum yenigelmedmgerigeldm balkon küçükse gene çocuğa değerlendireyim derseniz küçük şişme havuzda işinizi görür 🤗 benim balkonum arkada hiç güneş almadığına rahat oluyor gündüzleri 😁😁
Tatlican yenigelmedmgerigeldm Sardunya çicegi var onlar kibar bir cicek degil neredeyse bütün yaz açıyor.