rabia2_ Kızlar bebeğim 6 aylık sanırım dış cikariyor alt 2 dışı kabarmış ateşimiz 37.2 normal mi her şeye mız mızlaniyor uyku duzenimiz bozuldu birde havalar çok sıcak vücudunda kizirakliklar var kollarında karnında sırtında dişle alakası olabilir mi
Mom0008 rabia2_ 38 üstü diş ateşi olamaz derler kızarıklıklar işçilik olabilir ama ateşi daha yükselirse doktora gidin derim
Gizmokzilla rabia2_ 38.5 üstüne çıkarsa diş ateşi değildir ve diş ateşi inatçı olmaz 🌸 37.5e kadar normal vücut ısısı zaten endişelenmeyin ama takipte kalın. 38 üstüne çıkarsa bi ateş düşürücü verin 🌸
Aysunsahra rabia2_ isirik olmuş olabilir. Oda kaşıntı yapıyordur. Bizde geçen yaz çok çekmiştik bugün bizde de başladı maalesef
nazlii1_ rabia2_ duş aldırabilirsinuz isilihe iyi gelir. Birde tetagil varsa agrisini alır. Siz dişiniz ağrıdığında nasıl ağrı kesici alıyorsanız bu da öyle
rabia2_ Gizmokzilla en yüksek 37.3 onun üstüne çıkmadı 4 gündür çok zorlanıyorum😭 kaç günde çıkar bu diş beyazlatma falan da yok daha ama sertleşmiş kabarmış
rabia2_ Aysunsahra 3 gündür var vücudunda kizarkkiklar nokta nokta şeklinde ilk başta burnunu gözlerini falan kaşıdı kıpkırmızıydi her yeri kızarıyor sonra kızarıklık geçiyor binsure sonra tekrar kızarıyor 😭
rabia2_ nazlii1_ sık sık ılık duş aldırmıyorum 3 gündür perişan oldu çocuk ya bi yandan diş binyandan vücudu
rabia2_ nazlii1_ dentinox diye bi jel var onu sürüyorum dişlerine ama pek fayda etmiyor sanırım sürekli mız mızlaniyor aşırı huzursuz
Gizmokzilla rabia2_ ateş değil ki şuan ki vücut sıcaklığı endişelenmeyin 💜 ay diş biraz zorluyor ya 2 3 haftayı da bulabilir bebekten bebeğe değişir bir şey diyemiyorum 🌸
Aysunsahra rabia2_ rose gül suyu mayası var internet te var . Buz dolabına koyun sabahları duş yapın ve pamuk ile sürün sadece böle geçiyor . Hem doğal gözenekleri açıyor. Bunu doktorlar söylemiyor geçen sene 4 bin krem parası vermiştim Gine’de geçmemişti .bir deneyin pişman olmazsınız.
prensesinannesi11 rabia2_ havalar çok sıcak ılık duş aldırın ve ince giydirin zıbınla dursun gerekiyorsa muhtemelen sıcaktan dolayı isilik olmuş ve vücut ısısı yükselmiş
rabia2_ Alpella evet alt iki dişimizi çıkardık ama ateş hala 37 37.1 37.2 hep o aralarda muhtemelen havalar çok sıcak o yüzden vücut ısısı da bı tık yüksek. Yanlış bilmiyorsam eğer 36 larda olması gerecek ateşin. Ama havalar ısındıgindan beri 37 lerde ateş ee havalar çok sıcak onunla ilgisi olabilir