bilemedimya Oğlum 2 buçuk yaşında bobreginde 8 cm genişleme var Başka şehre sevk yapıldı oraya götürcez bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi tehlikeli mi kötü mü ne ile tedavi edilir ilacla mi nasıl ilerliyor süreç yardımcı olurmusnuz
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bilemedimya hangi şehire sevk edildiniz? Oğlumun doğuştan böbrek yetmezliği var. Çok böbrek yetmezliği hastasıyla karşılaştım ama, Bizim durumumuz daha ciddyimiş. Mesane yolları da kapalı, maalesef idrarını pipisinden yapamıoo oğlum. Ürostomisi var.
bilemedimya beyzzsenturkk_ belirti yok aslında İshal ates halsızlıktan hastahne gittik yatış verdiler enfeksiyon yüksek çıktı İshali durmak bilmedi Kan idrar tahlili istediler En son doktor karın ultrason istedi o ara bobreginde ki genişlemeyi farkettiler doktor dedi 10 gündür hastahanede korkudan ısrarını tutmuş olabilir o yüzden diye tahmin ediyorum iyileştiren sonra tekrar getirin bakalım dedi götürdük 8 cm genişleme olmuş dedi vs alan açtı başka şehire sevkini verdi
bilemedimya NeclaLeylaCeydaOhnealaneala çok geçmiş olsn ben doğudaki Vana sevk etti yakın diye ama batı tarafını düşünüyoruz 1 defa Vana goturcez duruma göre