Eailesi4 Diyet yapmak isteyen güzellikler nerdesiniz ben şimdi zencefilli zerdeçallı tarçınlı şu hazırlıyorum motivasyon düşüyor her an bozarım diye korkmuyor değilim
lilyummm Eailesi4 gelmesin gelmesin. Canın yemek istediğinde git su iç, çay iç, kahve iç, soda iç. Sürekli bir şeyler içince insanın canı bir şey istemiyor
sifirekran_bolkitap Eailesi4 bozmayın kendinize inanın dolabın üstüne beni açmazsna daha sağlıklı olacaksın gibi motive edici şeyler yazabilirsiniz Bir de ben kendime kaçamak cezası veriyorum aldığın kaloriyi yakmadan uyumak yok😂
Eailesi4 Aselllll sıkıntıdan bence artık ya gündüz çocuklar ev işi oraya buraya derken geçiyor akşam aklıma yemek geliyor
Eailesi4 lilyummm dışarı çıktık çocukları parka götürdüm oradada arkadaşlar masa kurmuştu ama sadece azıcık çekirdek yedim yemedim 💪🏻 sifirekran_bolkitap acelyamm
amaniyibe Benim motivasyonum düşünce dolapta giyemediğim kıyafetlerimi gidip seviyorum geri geliyo şükür 🥲
ktnzehra49 amaniyibe temmuzda düğünümiz var küçük beden elbise aldım sana giricem diyorum bende 😅 eşimide tembihledim sakın buna giremezsem bana kıyafet alma diye yemin ettirdim kendimi bu şekilde motive ediyorum 😅
Eailesi4 amaniyibe çıkan fazlalıklarıma bakacağım bende bundan sonra geçeceğim aynanın karşısına herşey bunlar için diyeceğim 💪🏻
Feyzosunannesi Eailesi4 bende çok güzel gidiyordum son zamanlarda bıraktım ama devam etmem lazım çok yakın iki akrabanın düğünü var 10 güne kadar kilo vermem lazım birazz
lilyummm ktnzehra49 Benim de bi haziranın sonunda bi temmuzda düğün var. Hazirandaki düğünden 1 hafta önce almayı düşünüyorum😁
ktnzehra49 lilyummm mantıklı aslı da ama geniş aldıkça daha genişliyorum çok beğenerek aldım zayıflarsam çokkk güzel olcak bana
limonzeytinmom Eailesi4 2 hafta boyunca asl yapamadım diyet o kadar çok modum düştü ki. Sonra diyetisyenime listemi değiştirmesini ve değişik farklı bişey yapmasını söyledim. Zaten he hafta değiştiriyoruz ama hemen hemen aynı oluyordu. Bu sefer komple değiştirdik ayyyy bir motive oldum. 5 günde 2 kg verdim. Bu hafta tekrar değiştirdik bakalım bayrama kadar 2 kg daha gider inşallah bugün tartı günümdü baya abarttım ama yarından itibaren devam 😄
Eailesi4 limonzeytinmom ben gündüz çok iyiyim ama akşam atıştırmaya çok alışmışm bunu tamamen bırakmam gerek yoksa kilo versem de alırım