aslanhanmom Bebeklerinizi dışarıda nasıl uyutuyorsunuz benim bebeğim hamak beşikte uyuyor dışarda uykusu gelince eve geçiyoruz. Uzak biryere gidemiyoruz gitsek de apar topar eve dönüyoruz. Nasıl alıştırıcam bebek arabasında da uyumuyor
baby9669 aslanhanmom gündüz dışarda kucağımda ya da emerek bir şekilde kısa süreli de olsa uyutuyorum. Asla bebek arabasında uyumadı nu güne kadar bir kez bile. Ama akşam uykusu düzenli 7.30 gibi huysuzlanmaya başlar 7.30-8.30 arası gece uykusuna geçer. 7.30 dan sonra daha hiç dışarı çıkmadım çıkmayı da düşünmüyorum düzenini bozmamak adına. 1-2 yıl böyle maalesef:) annelik de böyle bir şeymiş demek ki
bircemoms aslanhanmom bizdede aynı sorun hareket halindeyse bebek arabasında uyuyor bi yerde duruyorsak asla uyumuyor uykusu gelince ağlıyor mecbur eve dönüyoruz yatağını istiyor yakında tatile gideceğiz orada da uyku ortamını yaratmaya çalışacağım evde kalacağım için akışına bırakmaya çalışıyorum
aslanhanmom baby9669 aynen bizimde öyle bazen dışarda bebişleri görüyoruz akşam uyurken ananeye yada babanneye bırakıp çıkıyoruz. Bebişleri görünce içimiz burkuluyor ama onunda uyku düzenini bozamayız akşamları dışarı hiç çıkarmadık