solakduru Kızım 6 aylık. Yeni tadımlara başladık ve aynı zamanda bir anda sıcaklar arttı. 2-3 saatte bir çiş yapan kızım günde 2-3 bez anca yapıyor o da dolu dolu değil. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
buraydef solakduru Su takviyesi artık yapıyor musunuz çünkü ek gıdaya da gecmissiniz havalarda çok sıcak terle vücutta ki suyu atıyor su mutlaka verin derim
bebitooo solakduru oğlum dokuz aylık aynı sorun bizde de var iki gündür bugün kontrolü vardı sordum doktorumuza sıcaklardan olabilir normal dedi bol su içir terliyorsa ter yoluyla da atıyordur dedi erkek çocuğu zaten aşırı terliyor
Rumiersn solakduru biraz zor oluyo idrar almak takıp başında beklemek gerekiyo yoksa akıp gidiyo çişini yapmaya başlayınca hafif yanlardan bastırın dışarı akmasın
solakduru Doktora gittim idrar tahlili istedi fakat dünden beri 10 tane idrar torbası değiştirdim çıkıp duruyor 🥹
Aminehumamoms solakduru o torbayla bende alamadım ya evde hani aşure koydugumuz kaplar oluyoya aliminyum ona yaptırabildim anca öyle oldu
ahsengunesveannesi solakduru ayy bende çok yaşadım bunu artık altına poşet bağlayıp ona aktardım maalesef.Bi türlü becerememistim
buraydef solakduru Onun yapiskanlari cildi çok tahriş ediyor idrar torbasını biraz aşağıya gelecek şekilde yapıştır ben öyle yapmıştım
solakduru Azram3523 Kızım eliyle çıkarıp atıyor tutmuyor, bezi kapatığımda da sıcaktan bi süre sonra kayıyor
solakduru Aminehumamoms Çok küçük zaten şikayetimiz az çiş yapması 6-7 saat bekleyip denk getirmem çok zor 😞
solakduru bebitooo Normalde de terleyen bir çocuk ama demek ki daha da terledi. Su içirmek işe yaradı mı? 1 haftada 100 gram kilo kaybı da mevcut
Aminehumamoms solakduru altı açık bekliyeksin canım kapatmıycaksın altını hemen emzirdikten veya mama verdikten 5 ila 10 dk içinde işiyolar
solakduru Yok canım işemiyor kızım sorunum o. Dediğiniz gibi sık sık işerdi emziriyorum şu içiriyorum saatler sonra yapıyor anca 🥲
solakduru Azram3523 Bugün 3.gün takıp uyuttum arada kokluyorum koku gelirse çıkaracağım ama genelde sabaha karşı yapıyor onu da kakası ile birlikte. Torba kaymış ve kirli halde oluyor
solakduru Rumiersn Yani koku geldiği an altını açıyorum taktığım yerde olmuyor. Bu iş nasıl olacak anlamadım ben. Doktora götürdüm orada taktılar eve geldiğimde çıkmıştı