KereMini1 Merhaba. Sag gogsumun icinde sislik var curuk gibi aci veriyo. Disarda kizariklik yok ama elledigimde icindeki sisligi hissedebiliyorum. Acaba cok mu sut var diye manuel pompa ile sagdim ama cikmiyor. Basina gelen var mi ne yapmaliyim
Yusuf_ali KereMini1 Geçmiş olsun benimde sol göğsüm öyle günlerdir ne yaptıysam geçmedi derdine derman bulursan bende faydalanırım belki yoksa bu acı yüzünden ne gecem kaldı ne gündüzüm 😔😢
GameProMom Geçmiş olsun, kanallardan biri tıkanmış yüksek ihtimal ile , sıcak duşun altında uzun uzun masaj yapın sertlelen yere , geçecektir inşallah 🙏🏻
Yusuf_ali GameProMom Ben onu denedim süt kanallarım açıldı bebeğimi ogün hep ondan emzirdim ama ertesi gün ve bugün o göğsümü emerken çok ağlıyor nedeni nedir bilmiyorum tecrübesiz anne olunca 😔 dr randevu alamadım daha o yüzden evde denemeler yapıyorum
Yusuf_ali KereMini1 Bende pek bi işe yaramadı belki sende işe yarar deneyerek öğreneceğiz neyin iyi gelip gelmediğini inşaallah sende işe yarar
KereMini1 Yusuf_ali bebisle yalnizim o yuzden havlu dedimbk bakalim deniyelim masajda aci veriyo :( tesekkur ederim
Yusuf_ali KereMini1 Rica ederim bilirim o acıyı Rabbim hepimize şifa versin 🙏 onu yap meme ucuna da kremin varsa ondan sür emzir. Benim göğüs ucu kremim lansinoh lanolin.