littlefish Kizlar merhaba, Hangi markanin mayo bezlerinden memnun kaldiniz? Bebegim 3.5 aylik. Doktor deniz icin izin verdi. Mayo bez alacagim ama hangisinden almaliyim nelere dikkat etmeliyim?
Cizgilicorap littlefish bende burada durayım. Bir de benim bebeğim de 1 yaşında deniz veya havuza mayosuz sadece mayo bez ile soksam olur mu ? Çünkü maya ustunde uzun süre ıslak kalınca hasta etmez mi sizce bilen biri var mı
FeyzaBkn littlefish sleepy aldım leşşş gibiydi büyük tuvaletini hiç denk gelip yapmadı ama küçük tuvaletini bile aşırı sızdırdı tatilden dönüşte normal bezi bitmişti arabada idareten mayo bezden takayım dedim takmasam da bişey farketmezmiş çişi olduğu gibi çıktı
Merhaba05 Cizgilicorap mayo bezle sokabilirsiniz tabi ama çok beyaz oldukları için güneşten yanma ihtimali çok yüksek. Uzun kollu ya da yarım kollu mayoyla sokmak en mantıklısı omuzlarının yanmaması için. Suyun içinde olduğu sürece ve hareket ettiği sürece üşümez. Zaten o yaşlarda saatlerce suda durmuyolar. Çıkardığınız gibi üstünü soyup temiz suyla durulayıp kuru kıyafetler giydirin 5dk güneşte dursun hemen ısınır. İlla sadece mayo bezle sokacaksanızda bol güneş kremi sürüp akşam güneşinde sokun derim
Cizgilicorap Mommyhann peki kuzum mayo tarzı mı alayım sence yoksa kısa kollu üst gibi oluyor ya ondan mı
Cizgilicorap FeyzaBkn evet çiş ve kakayi tutmasın diye biliyorum öyle olursa zaten havuzda su ile şişer kalır 😂
Cizgilicorap FeyzaBkn bende onu düşünüyorum 😂😂 iki gün sonra tatile gideceğiz nasıl olacak bu iş diye aklıma takıldı post açsam mı diye 😂
Mnli FeyzaBkn ben de sizin gibi çişi taşırmıyor sanıyordum acı bir tecrübe ile taşırdığını öğrendim zaten havuza neler yaptıklarını bir bilseniz işeyen mi boşalan mı havuzlardaki mikrobun da bebeğe geçmesini en aza indiriyormuş idrar yolu enf falan açısından
Mommyhann Cizgilicorap eğer havuza gircekseniz mayo bez alın sadece bezle sokabilirsiniz ama denize gircekseniz şort tarzı mayo alın ben hep denize soktuğum için bez kullanmadım deniz şortu var onunla giriyoruz denizden cıkar cıkmaz kurulayıp normal bezini takıp üstünü giydiriyorum sleepy in mayo bezi şişmiyor buarada memnun kalmıştım geçen sene buarada çok çok açık tenliyse bebeğiniz uzun kollu üst mayolarda var onlardan tercih edebilirsiniz çok acık beyaz tenli bebekler çabuk kızarıyor canları yanabilir
Mnli littlefish huggies ve sleepy kuşlandım huggies bir tık daha iyi migrosta indirimdeydi bugün yine aldım hatta
zeynepliyakusum littlefish bende kızıma kullandım mayo bezlerden ama pek bir özelliği yokmuş sadece normal bezler gibi suya girince şişmiyor ve çiş için değil sadece kaka içinmiş.çişini yaptığında olduğu gibi dışına veriyor kaka yaptığında dışına çıkmasını engelliyormuş o kadar