Recbeyer Hanımlar duşa kabinin içindeki fayanslarin arasında kara kara lekeler var ne yaptıysam çıkmadı tek yapmadığım şey kaldı tuz ruhu kullanmak bu işe yarar mı kullananiz var mi tavsiye edermisiniz yada uyguladığınız baska temizleme yöntemi varsa onuda yazabilirsiniz??
lceLady Recbeyer Kireç sökücü kullanın hemen çıkar Çaydanlıkların içine koyduklarımız var ya onlardan
AegeansMom Recbeyer pamuğu aceyle ıslatıp siyah olan yerlerek koy bir gece beklesin. Tertemiz oluyor. Sadece anlık temizleyip durulayınca geçmiyorlar. Bekletmek lazım
Deletedmom_216 Recbeyer sakin ama sakın yapmayin. Benim esim bu isi yapiyo asla onermiyo yoksa kendim yapicaktim. Derz aralarini bkzarsiniz yani derzi kaldirir cok asitli cunku.
Honki_Ponki lceLady Ay o derz aralarını boşaltıyor yaa ben eski evdeyken yapmıştım resmen derler oynadı fokur fokur kaynatıyor resmen porçöz le yapmıştım ben 🙈🤣
ipeksmom02 lceLady porçöz sıkıntılı ya derzleri anında parçalıyor annemin evinde az fayans oynatmadım temizlik uğruna🥲
Honki_Ponki Recbeyer Bir pamuk yardımıyla her hangi bir marka çamasır suyunu dökün sonra oraya süreceginiz pamukları derz lere dizin pamuk a işlesin 6.7 saat bekletin rengi açılıyor ama kireç se bu işlemi yapın yoksa silikonda hiç işe yaramıyor
ipeksmom02 Recbeyer tuz ruhu çok tehlikeli ben terasıma kullanmıştım ve 3 gün nefes darlığı çektim kullanmayın lütfen
Deletedmom_216 Kizlar, o dediginiz deterjanlar fazla asitli. O yuzden derzlerde kullanilmaz, derzleri kaldırır. Pörçoz tuz ruhu gibi deterjanlar kullanmayin. Hem kendizie zarar hem derzlere.
Busraata33 Recbeyer Daha bugün foşur fosur yıkadım az da olsa geçiyor.Nilem sihirli su efsane bir ürün suyumuz fazla kireçli ve kirli ne deterjan yapsam geçmiyordu ablam bunu önerdi mis gibi yapıyor banyoyu hamileyseniz kullanmayın kimyasalı yüksek biraz.