Yorgunanne30 ALLAH aşkına böyle saçma bir kampanya olmaz ben bimde 62 adet bezi 270 aldım burda 375 üstüne fiyatı artır mislar bildiğiniz indirim sitesi var mı internet olur başka bişey 😀
Minikpanda12 Yorgunanne30 Sleepy al baby turco al afet fiyatına göre uygun olanlar var trend yoldan bak indirim yok bi yerde maalesef
Ay-Bek Yorgunanne30 Ben oradan fakir life marka deterjan alıyorum. Bir gün önce 3 kutu deterjan aldım 3 kutu yumuşatıcı aldım. Stok olsun fazladan dursun dedim. Ertesi gün bir baktım yarı fiyatına ikincisi. Güzel kazıklandım diyorum aynı fiyat bir de :)
Yorgunanne30 Minikpanda12 yeşil sarı paket slepyy pişik yaptı beyaz olan adı neydi o iyi geldi diğer markada pişik yaptı
Ay-Bek Yorgunanne30 bazı şeylerin fiyatını arttırmışlar sanki evet ya . Prima premium alıyorum ben de baktım fiyatı yüksekti
Minikpanda12 Yorgunanne30 allah allah hepai pamuk oranı çok güzel aslında ama demek ki bebiş hassas pekka kullan o zaman ya da molfix bende de hepsi yaptı bu ikisi hariç
Yorgunanne30 Minikpanda12 ya her çocukta değişyr galiba Molfix iyi geldi bizede takip edyrm öyle indirim inanrmsn şans eseri bimde denk geldi fiyatı uygun şekilde çünkü geldi gi an bitiyor bezler
Ay-Bek Yorgunanne30 bimde Prima var mı hiç bakmıyorum ben de bebek bezi satılıyor mu onu bile bilmiyorum :)
Yorgunanne30 kums hayr 😂bn orda Sadece mama alıyorum dışarıya göre bütçeme uyuyr açıkçası 😂LC Waikiki bna daha Uygun geliyor kumaşları fln baya iyi