ZeydsMom O kucuk iki nokta acaba dogdugundan itibaren mi oluyor yoksa dis cikarmaya yakin mi bilen yok mu gercekten
ZeydsMom Gunesnil_23 yok seffaf sanki damagin altindan gorunuyo resim attim ama gozukmuyo resimde bulanik. Tam nokta degil dis boyutunda sadece kucuk ya nokta diyorum baktim dis incisi sivilce ucuna benziyo yo
ZeydsMom Gunesnil_23 resimden bisey anladinmi aşko? Durmuyo bi adam akilli cekeyim ya. O dis yerleri o zaman heo olmuyor dis cikarmak uzreyken olusuyor.
asaletsoydangelir ZeydsMom dış görünümde ise yakındır çıkması fotoğraf ta belli değil tam ama muhtemelen çıkaracak ilk dişlerini salya vs çok varmi peki
ZeydsMom asaletsoydangelir ay 2-3 ayindan Salya var son 1 aydir falan damagini kasiyor surekli soguk uygulayinca sakinliyor. Mizmiz oldu sinirleniyor emzigi surtuyo damagina yirtarcasina agzina sokuyo ya
asaletsoydangelir ZeydsMom ilk fotoğrafinda dişe benziyor sanki çıkacak gibi elinizle hafifçe dokunun eğer şişlik geliyor sa yakındır ilk dişleri
ZeydsMom Gunesnil_23 kiz a a cidden huzursuz ha ikide bir uyaniyor emzigi atinca uyaniyor salla diyor illa ya elimi tut. Bi bakiyom cigkik atarak uyaniyo. Boyle huylar edindi. Emzik sevmeyen cocuk emzigi kemiriyo ya