nbanba Çok merak ediyorum uyku duzenleri iz nasıl?gece kac defa uyanıyor bebekleriniz ? Benimki en az 3 -4defa uyanıyor ☹️ ilk uukusunda da bı turlu dallamiyor yarım saat içinde uyanıp duruyor
meltem32 10 gıbı uyuyor 430 da enmeye kalkıyor bıdaha 7 de uyanıyo emıyo tekrar bazen gerı uyuyuo bazen bı saat uyanık kalıyo 1 saat sonra gerı uyuyor gunduzlerıde 2 3 saatte bır 1 2 saat uyuyo genelde hep aynı saatlerde uyuyo
reyreylo Kızım 4.5 aylık. Tam olarak uyanması 2 kere falan ama onun haricinde mıkıldanıp duruyor bir kaç kere. Yatış pozisyonunu değiştiriyorum uyumaya devam ediyor 😅
bsr426_ reyreylo sizin bebeğiniz çok küçük daha 2 3 defa beslenmesi gerekir gece o mikildanma da zaten açıktigi için yapıyor benim bebeğim de ouyle yapıyor çünkü
reyreylo bsr426_ 2 kere emziriyorum aslında geceleri acıkıyor mudur ki 🥲 her mıkıldadığında almıyorum çeviriyorum uyumaya devam ederse dokunmuyorum
bsr426_ reyreylo yani bebeginizi siz daha iyi tanırsınız benim bebeğim tam uyanmaz uykusunda kimildanip durur ben de heme. O sese bile uyanıyorum ama iki.defa besliyorsaniz sıkıntı yok ben de iki defa besliyorum ☺️