Meriskus gulsaherdemcibal hareketlerinde anırmallik Kusma Gözlerde kayma Huzursuzluk Gibi belirtileri takip et Bişey olmamıştır allahın izniyle
yasemin1812 gulsaherdemcibal Olmamıştır ama bebeği uyutmayın doktora gidene kadar Fışkırarak kusması oldu mu Gözlerine bakın kayma var mı Önemli bunlar çok geçmiş olsun
OptimusPrime gulsaherdemcibal Ne kadar yuksekten düştü nasıl düştü cok mu sert düştü? Neresini vurdu? Çok küçük.. bilmiyorum inşallah olmamıştır
Seyma2534 gulsaherdemcibal bişey olmamıştır inşallah benimde kızım 2 gün önce yataktan düştü kafa üstü bi kaç saat sonra kusmaya başladı çok korktuk götürdük hemen hastaneye tomografi çektiler çok şükür bişey çıkmadı
cokbilmismom gulsaherdemcibal çok geçmiş olsun umarım hiç bir şeyi yoktur 🙏 park yatakla birlikle nasıl düştü 4,5 aylık çok küçük nasıl o yatağı hayretler ettirdi birde derin oluyorlar
gulsaherdemcibal cokbilmismom benimki biraz fazla hareketli birazcıkta Tombis ondan sanırım bi tarafa doğru gidince düşmüş sese uyandım bnde
cokbilmismom gulsaherdemcibal ayyy çok tehlikeliymiş ya bende var park yatak benim ki daha 1 buçuk aylık ama korktum şimdi ileriki aylar için
gulsaherdemcibal Fotoğraf nasıl koyuluyor bilsem aticam atamadm korumasını açtığım halde nasıl oldu bilmiyorum
bebegiminbesigicamdan gulsaherdemcibal nasil dustugunu bizde soyleyin dikkat edeyim 4 aylik daha kendi kendine dusmesi cok zor gecmis olsun
gulsaherdemcibal bebegiminbesigicamdan kamera resim çekmiş evdeki ama atamadım arkada doğru atmış kendini anne yani ya bu iple sabitlememistm sadece koruma ayağını açmıştım bizimki kucağımda beni bile hirpaliyor braz güçlü