Defnem16 Mrb 6 aylık bebekte ek gıda miktari nedir gunde 3 öğün veriyorum sabah çeyrek yumurta öğlen yogurt akşam çorba ama ne kdr vermeliyim Dr hiçbişi demedi
Melinda101019 Defnem16 Ben doktor dışında sağlık ocağına gidiyorum genel takip orda bilgi veriyorlar gidiyorsanız sizde oradan da bilgi alabilirsiniz
Serymutlu Defnem16 tadimlari gectiyseniz eger once 1 cay kasigi sonra tatli kasigi sonra yrmek kasigi seklinde benim doktorum 1 su bardagi kadar verebilirsin demisti ama tabiki hepsini yemez diye de eklemisti Defnem16
Serymutlu Defnem16 biz sebze corbalari ile basladik sonra yogurt ki oglum hic yemez sonra meyve pureleri en son kahvalti seklinde gittik suan gece de muhallebi veriyorum mesela 🙋♀️
Eleven Yumurtayla başlamayın. Alerjenik. Sebze verin önce. İnstagramda güzel ek gıda sayfaları var çok güzel şeyler paylaşıyolar
Defnem16 Serymutlu tadımlarla başladım yavaş yavaş arttırarak gittim tadım dönemi bitti yumurta ya başladım 5 gun oldu yogurt ve sebze puresi 1er çay bardağı versem problem olur mu