yamanagihan Bebegim bi buçuk aylık olacak ve bayram planımız il il gezmek Allah nasip ederse. Önerebileceğiniz marka nedir? Aklımda siveno ve incıa var henğz alışveriş yapmadım
defnevedoruk yamanagihan 1,5 aylık bebeğe güneş kremi kullanılmaz ki onun yerine uv korumları şapka almalısınız
yamanagihan defnevedoruk doktorlar öneriyor ama dışarı denize falan gidilirken sürün bol bol diye tabi şapkasıda olmak şartıyla
yamanagihan gunes0312 bende bi doktor ekli öneriyordu ama kğçğklere de sürülüyor yakın çevremden biliyorum
gunes0312 yamanagihan okuduğum yazıların tümünde böyleydi ve bizim doktorumuz 6.ay kontrolüne gidince artık güneş kremi alın dedi 6 ay sonrası kullanın dedi. Siz kendi doktorunuza sorun bence internette doktorlara güvenmektense
yamanagihan gunes0312 orası öyle kesinliği yoktur zaten ama gezme planımız var bebek yanar pişer korkusu var içimde
gunes0312 yamanagihan dediğim gibi en iyisi doktorunuza danışın. Bu aylarda uv korumalı şapka, giysi öneriliyor. Deniz vs zaten önerilmiyor tutun ki böyle bir durum varsa bile bebek gölgede dursun deniyor. Doktorunuza danışın en doğru yönlendirmeyi o yapar
asellinaninannesiii Merhaba benim doktorum siveno gunes kremini önerdi kullanıyoruz bazen güneşe uzun süre maruz kalicaksa yenidogandan itibaren kullanabiliniyor
asellinaninannesiii yamanagihan aynen öle benim doktorumun önerisi buydu siz de bir sorun isterseniz bu marka uygunmudu4 tabiki her doktorun bilgisi bir olmayabilir sorarsanız bana da haber verin lütfen yanlisikla bebegime zarsr v3rmek istemem🥰
yamanagihan asellinaninannesiii siveno mustela Bioderma bu 3ünü çok öneriyorum en saglılısı dedi bizde mustela düşünüyoruz ama eczane üzerinden alıcaz ne olur ne olmaz