defnemomm_ Günaydın güzel anneler, nasılsınız, bebeler nasıl? Aynı olan var mı bizimle? uyku aralıkları ne durumda, nasıl uyutuyorsunuz, kilosu ne kadar bebislerinizin 🤍🤍 🙋🏻♀️
Atesmomm defnemomm_ 3 ay 21 günlüğüz canı ne zaman isterse o zaman uyuyor gündüz pek olmasada gece uykusu güzel 21 gün önce 7200 du kılomuz şuan kaç bilmiyorum
611 defnemomm_ aynıyız 3 ay 3 günlük gündüz uykusu hiç yok sıcaktan çocuğum perişan oldu beş dk uyuyor uyanıyor ama gece uykusuna çok güzel geçiyo en geç 9da uyıyor hava serinlediği için yanından ayrılmamı istemiyor kucakta durmak ve sürekli onunla ilgilenilmesini istiyor bol gülmeli geçiyor günlerimiz 😇2ay aşısında en son kilosunu öğrenmiştim 7kg 63 cm de boyuydu kızımın
defnemomm_ Atesmomm maşallah 😊🌸 nasıl uyuyor desteklimi ? Benimde kız uyutup uyanan kadar sallıyoruz maalesef beyaz gürültü ile o şekilde, çok sıkıntı çektim doğduğundan beridir uyku konusunda 🥴
defnemomm_ Timurmom yaaa canları sağolsun 😂 uyusalar da fena olmaz hani 😊 benim kızım da doğduğumndn beri uyku sıkıntısı çektik ay çok zor 😬