agustosta Selam kızlar. Aranızda dyson kullanan var mı ya öncesinde krem ve sonra sprey yapıyorum ama anında düşüyor tutmuyor saçlarım da uzun. Nasıl kullanıyorsunuz? Yoksa iade edeceğim ben
Mlk026 agustosta evet ben de hiç beğenmedim 6-7 ay oldu kurutması güzel eşim de çok beğeniyor ama benim saçlarım max çok saat içinde sönüyor ve elektrikleniyor. Bence o paraya değmez tam pr ürünü. Bugün eski düzleştiricimlr kıvırdım akşma kadar çok güzel durdu.
Meriskus agustosta arkadaşımda deneyimledim ben daha çok pratik bişey zannediyordum Uğraştırıyor gene Diğer maşalardan bi farkı yok İnternette görüyordum saniyesinde kendi kendine saçı bukle bukle yapıyordu Öyle sandım alıcaktım Sonra arkadalta denedim beğenmedim Düşme konusunda bişey diyemem tecrübem yok Ama 1000 tllik maşam 3 gün saç yıkama kalır o derece Dyson’ın tek özelliği saçlara zararı en aza indiriyor onun dışında yok Eşim alıcaktı inan istemedim
gmzshn agustosta görümcemde var onun saçı kalın telli onda tutuyor benim saçım ince telli asla tutmuyor bide beğenmedim ben yani bilmiyorum
agustosta Mlk026 evet yaa ben de düzleştirici ile maşa ile yapsam kalıyor. Bunda hemen sönüyor. Sadece düzleştirmesini begendik biz de. Yeni saçlarım çıkıyor çok dökülmüştü onlar havada dimdik. Onları güzel toparlıyor. Yoksa maşası iyi değil. Ya da ben yapamadım
Mlk026 agustosta evet ben de düzleştirmesini beğendim ama benim saçlarım ince telli kabarıyor bir süre sonra. Pırasa gibi olmuyor düzleştirici gibi ayrıca hafif bir yerde boyası kalktı ve kronik olarak hepsinde oluyormuş bu bana bunun garanti kapsamında olmadığını söylediler.
agustosta Meriskus ya benim de eşim hediye almış. 14 günlük iade süreci var kaçırmak istemiyorum. Benim saçlarım çok yogun döküldü ve yeni saçlar kabarık kalıyor. Eskiden kurutuyordum üstüne düzleştirmek üstüne de maşa yapsam bile havadaydı diptekiler. Ve çok zaman alıyordu.(hep en sona ben kalınca göze batıyordu :)Belki gözünüzde canlanmıştır. Elektriklenmiş gibi. Dysonın kurutma başlığı mükemmel düzleştiriyor. Gerçekten o yönden çok iyi çok hızlı bi şekilde dümdüz saça sahip oluyorum. Fakat sadece düzleştirme için o paraya değer mi? değmez. Maşası düşüyor bi geniş başlık var onda da kremledim asagıdan yukarı tutulup kıvırcık yapan. O kadar güzel oldu ki anlatamam hacimli ince dalgalı adeta shakira saçı yaptı. Yarım saate de o söndü. E ne anladım ki o zaman. Kalıcı olsa yaptıkları en azından 1 gün dayansa burada öve öve bitiremezdim. Ama kalıcı değil. Ve güçlü spreylere baktım 600 700 tl 😒😒
agustosta Meriskus ben de baktım da baya memnun olanlar krem üstüne maşalamayı önce sıcak sonra soguk uzun süre önermiş üstüne de spreylerseniz daha uzun kalıyor demişler bikaç kez daha deneyeceğim baktım yine olmuyor iade
agustosta Mlk026 nasıl garantide değil yaa boyası sonuçtaa. Allah Allah. Tam neresinde oldu soyulma? Ya ben de düzleştici ile dümdüz pırasa saçı sevemiyorum illa havalı fön çekmiş gibi dursun isterim. Öyle olunca saç tepesi kabarıyor. Dümdüz olması için düzleştirici ile baya vakit harcamak lazım benim saçlarım uzun bi de. Ama eğer öyle pırasa isterseniz keratin botox onu harika yapıyor
agustosta gmzshn psikolojik mi bilmiyorum ama o kadar para verilen şey baya iyi yapsın gibi bi beklentide oluyor insan. Mesela dyson süpürgeden aşırı aşırı memnunum ve verdiğim parayı sonuna kadar haketti. Fakat daha maşa yani tamam hava akımı yakmıyor falan da o zaman maşayı koyma fön makinesi gibi pazarla. Maşa düzleştir ayır tara büyük başlık bir ton başlık var içinden 1i işe yarıyor. Bilemedim bişeyler havada kalıyor o zaöan
Mlk026 agustosta tam aparatı taktığım uç kısım internette yazarsanız çok yaşayan var. Kozmetik kusurlar garanti kapsamında değilmiş. Özellikle prusya mavisinde yaşanıyormuş.
gmzshn agustosta evet bende de süpürgesi var v12 çok memnunum ama maşasını görümcemde gördükten sonra almam yani ne gereği var yoksa saçlarımla çok uğraşan bi insanım uzun yıpranmamış saç çok severim ama Fasa fiso saç maşası
korkmazzzz Valla eşim doğum hediyesi olarak aldı bana şubat ayında o kadar pişmanımki aldığıma, bitirdikten max on dk sonra saçlarım maşadan eser kalmıyor. Bide çok istediğim bişeydi eşimden de çaktırmamaya çalışıyorum pişman olduğumu 😂
agustosta korkmazzzz ayy inanın benim düzleştirici ve maşa da liseden kalma o kadar eski ki. Böyle yeni bir alet nasıl cezbediyor insanı anlatamam. Bende bi iade etsem de etmesem de pişman olurum gibi geliyor açıkcası. Ama en çok maşa seviyorum bikaç denemeye beğenemezsem vericem gibi ben
agustosta Mlk026 bakıyım hemen mavi değil benimki ama yine de hoş değil bunca fiyata garanti dışı demek