nazlii1_ mevraca kakasinda kan çıkıyorsa, mukuslu kaka yapıyorsa, vücudunda değişiklik kırmızı şeyler çıkıyorsa belirtidir
ysmnp mevraca benim bebeğimin şiddetli egzaması vardı ve kakada mukus kan testinde sadece yumurtaya çıktı ama belirtiler geçmemişti sütü de kesince belirtiler bitti doktor bebeklerde alerji varsa bile kanda çıkmıyormi bazen dedi
mevraca nazlii1_ tüm belirtiler var ama neye alerjisi oldugunu bulamıyorum kan da ve deri testinde cıkmadı
sevimlicadi mevraca kızımın yumurta yedikten sonra dili kızarıp benek benek kanamaya başlıyordu 9 ay kızamık aşısı vurmadilar farklı şehirde alerji testi için gittim ağır alerji reaksiyonuymus bizimkisi ilaç verdi dili şişebilir dedi nefes alamadığı zaman iğne vurcaksin diye iğne verdi 10+15 günlük bebegim kan sonuçları daha çıkmadı kandan sonra deri testinde yaptacagim
nazlii1_ mevraca domates alerjisi de olabilir, kırmızı renkte meyveler yemeyi de kesin bakalım gecicek mi. Kaç aylıktı bebeğiniz
sevimlicadi mevraca evet sürekli kabız oluyordu ve kilo kaybı yaşıyorduk nazende yüzü özellikle ağız çevresi benek benek oluyordu
mir2024 mevraca 2.5 aylık bebeğim mukuslu ve gürültülü kaka olduğu için henüz test yapılmadan diyet verdi doktor bana süt ve süt ürünlerine ama hala devam ediyor bu durum 1 ay oldu diyet yapıyorum nasıl anlayacağım bilmiyorum neye alerjisi olduğunu
Busraata33 mevraca Gürültülü kaka Kanlı kaka,mukus Geçmeyen öksürük 3gün hastanede yatış Pişik sonucu test yapıldı ige de çıkmadı süt ve süt ürünleri teşhisi koyuldu 3,5aylıkken.4ay diyet yaptım Şuan diyeti sadece bebeğim yapıyor
agustosta mir2024 test onlar için zorlayıcı olabilir. Kan için damarları çok ince çok zor bulunur ve agrılı işlem. Bence siz deneyerek gidin daha çok erken bulunur muhakkak bir çok seyi kesip garanti gitmeniz daha mantıklı