Efemom_ Oğlumun poposunda sivilce gibi beyaz pütürler var başına gelen var mı yada neden kaynaklı bile varsa yardımcı olursanız sevinirim
tostperisi Efemom_ ya benim bebeğimde de var  şöyle bir şey mi acaba doktora sordum önemli değil dedi ama asla geçmiyor başka doktora soracaktım bende mantarsa acil göstereyim
Prenses_isabella Efemom_ Benim bebeğimde de arada oluyor. Hamazing ve hametanı karıştıeıp sürüyorum hemen geçiriyor. Denemediyseniz deneyin derim.
221 @"Efemom_ benim kızımda çıkmıştı doktor mantar demişti ıslak mendil kullanmayın demişti sadece yıkayın dedi ve öylece 1 haftada geçti
tostperisi Mucahitimbenim birde sadece yıkamayı deneyelim bakalım geçmezse başka bir doktora gidelim biz
tostperisi Efemom_ arada azalır gibi oluyor ama geçmiyor tamamen yavrum acıyor mu kaşınıyor mu doktorun zararsız demesine inandım ama şu an aklım acayip karıştı
tostperisi Efemom_ hemen yarına aldım bende başka bir çocuk doktorundan randevu bilsem daha önce giderdim ya
mgmoms Efemom_ 14 aylık şuan ama 8-9 aylıkken olmuştu günde 1 kez kullandım ben hemen geçiriyor zaten canım günde 2 kere de sürebilirsin birkaç güne geçer hemen 🩷