AegeansMom Ay delirmek üzereyim zaten kalitesiz olan uykuları hepten bozuldu. Son atağın bitmesine 1 gün var atağa bağlıdır diye düşünüyorum ama emin de değilim. Geçip düzene giren varmı?
tubasd AegeansMom havalarda ısındı ikisi birleşince zorlamış olabilir bir kaç güne düzelir mersk etmeyin Allah’ın izniyle
BellatrixLestrange AegeansMom bizimki 1 ay kadar sürmüştü. şimdi 21 aylik şuan a kadar hiç bu kadar zorlanmamistim. Hiç uyumak istemiyor uykusu var ağlıyor sürekli ama asla uyumak istemiyor. Kapıları açıp açıp kaçıyor 😬
AegeansMom bukgumus çok mükemmel olmasa da biraz düzeldi gibi ama mesela dün de aynı şekilde bir gece yaşadık. Arada birkaç gün yine zortluyor😅
kuzeyinannesi2023 AegeansMom geçti mi bu durum🙈 çıldırmak üzereyim, zaten 12 ayda gündüz tek uykuya geçmiştik şimdi onu da uyumuyor 2 gündür. Gece sürekli uyanıyor buna bağlı sabah erkenden kalkıyoruz :(( tam 17.5 aylığız
AegeansMom kuzeyinannesi2023 şöyle söyliyim bu atak 18. Ay atağı diye geçiyor ama ortlama 17.aylarda oluyor bitmek üzere yani sizinki. Atak geçince şöyle bir düzelme yaşadık oh dedim tamam ama 18. Ayda yine bir kabus geldi malesef😪 gündüz uykuları cok kısa buna bağlı bütün gün mızmız ve gece dalamıyor yorgunluktan