birbeyazoglanbirkarakiz Kızlar Lcw online dan alışveriş yapsam eğer olmazsa aldığım ürünü mağazasından gidip değişim yapabiliyor muyum? LCW de çalışan varsa veya bilen varsa bana yardımcı olur musunuz?
birprensannesi0208 birbeyazoglanbirkarakiz evet oluyor bende gecen bayramda iki oğluma bayramlık aldım ikiside büyük geldi gidip mağazada değişim yaptım hatta uygulamasında olduğunuz şehirde hangisinde o ürünün stoku nerde hangi mağazada varsada cıkıyor bende yeni öğrendim öylece gidip değişim yaptım 🌸
Melis55123 birbeyazoglanbirkarakiz değişebiliyorsunuz sürekli online alışveriş yapıyorum lcw den uygulamadan kaç tl ye alındığına bakıyorlar ona göre ister birebir ister farklı ürünle değişim yapabilirsiniz
birbeyazoglanbirkarakiz gulcankrty birprensannesi0208 Melis55123 cimcime1018 Hepinize çoook teşekkür ederim kızlar siparişi verdim sizlerin yorumundan sonra 🤩🌸🧡
birbeyazoglanbirkarakiz lidokain teşekkür ederim 🌸🥰 S_x_w aaa bu detay aklımda bulunsun teşekkürler 🌸🥰
S_x_w birbeyazoglanbirkarakiz herkes yapmış ama ben de bir ekleme yapayım mağazadan değişim ve iade sadece lcw markası için geçerli..sitede satılan diğer markaların ürünlerini sadece kargo ile iade edebilirsiniz