1105 Kızlar tanımadığımız biri zirrat hesabınıza para gönderebilir mi Muhammed Ali Toktaş diye biri bi ara yardım başvurularında bulundum o olabilir mi ama dekontta bişi yazmıyor
simseklivekalpli 1105 hatali ibandan ötürü olabilir belki bankayi arayın tanımıyorsanız. Yardım vs olsa kurum adı yazar kişi adı yazmaz
caylavyu 1105 İbanı hatalı girmiştir yanlış gönderilmiştir. Bankayı arayıp bildirin mutlaka. Diğer türlü karşı taraf siz iade etmeden parayı talep edemez havuza gelince anca ödeme yapar banka.
1105 simseklivekalpli peki ismimi bilmeden ziraat hesaba gönderemiyor diye biliyorum ama yeni yeni açtım hesabı pek bilgim yok
caylavyu 1105 Bankanın havuzu var yanlış havale ve eft yeri gibi düşünebilirsiniz. Siz aradığınızda zaten bilgilendirirler sizi
simseklivekalpli 1105 evet göndermemesi lazım ama bi arayın şimdi bankayı 7/24 çalışıyor onlar kontrol etsin.
DevosMom 1105 adınızı soyadınızı bilmeyen biri hesap numaralarını karıştırıp da atamıyor. Hatalı isim soyisim yazımında para gönderen kişiye iade olur. Yardım başvuruları nı devlete mi yaptınız yoksa dernek gibi yerlere mi
Mazikeen DevosMom aynı banka ise atabiliyor…. Söylediğiniz eft için geçerli bende daha önce başka birine para yolladım yanlışlıkla 1 rakam hatasıyla
caylavyu 1105 Bankanın çağrı merkezini arayın onlar sizi yönlendirir isim soy isim verirsiniz gönderen kişinin zaten oda bankayı aradıysa yanlış gönderdim diye kaydı vardır. Çağrı merkezi sizi yönlendirir 🙃
DevosMom Mazikeen hayır, dolandırıcılık falan çok olmaya başladığı için kurallar güncelleniyor bankalar o sisteme geçiyor havale EFT hepsi için geçerli olacak artık. Net ismini bilmesi gerekiyor yoksa para geri döner
Mazikeen 1105 bence instadan fln adını bulup ulaşın geri gönderin bende birine 1 rakam hatası ile yanlışlıkla para yollamıştım Facebookdan bulup söylemiştim sağolsun geri yollamıştı