cnslsfr 8 aylık bebeğime marketlerde satılan sade kefir vermek istiyorum ama ne kadar verebilirim bilmiyorum. 2 aydır ek gıda serüvenimiz gayet iyi gidiyor iştahı yerinde 1 çay bardağı kadar verebilirim sanırım ama fikriniz nedir
Deletedmom_112 cnslsfr ben genellikle içebildikleri kadar verdim zaten öyle çok fazla da içmiyorlar ilk başlarda
Prensim_06 cnslsfr ben içebildiği kadar verdim sınır koymadım 1 çay kaşığı kadar demedim içebildiği kadar verin
cnslsfr minibebe12 bence alabilirsiniz bi sorun olmaz. ben önce sadeyle başlıcam sonra meyvelilere geçicem
Mnli minibebe12 meyveli kefirlerde ilave şeker ve tatlandırıcı oluyor kendiniz meyve katıp blendırdan geçirseniz daha sağlıklı faydalı bir şey yapmak isterken zararlı bir şey vermeyin bence
Zeytinpekmez minibebe12 doktorumuz sadece sade ver meyveli verme iyilik yapayım derken kötülük yapma çocuğa demişti
Aslicamm minibebe12 kendiniz blenderdan geçirip yapabilirsiniz. Meyveli olanlara şeker bazen de aroma verici filan ekliyorlar daha masum meyveli kefire rast gelmedim
Zeytinpekmez zeynepays onu da demişti kendin ekleyebilirsin diye ama bnmki sadeyi çok seviyor diye gerek duymadım