Deletedmom_117 huzurlubebek Kaznaiyodum tabi belli bı ücret Coknacilmamistim aslında yüksek meblağlar kazanmadim
Dondurmalikahve Deletedmom_117 Hatice aslan Koğcam böğün yemeğin mileağhi yok kalk karı mileağh getir dedi. Tağmam koğcam hemen getiriyorum mileağhı.
Deletedmom_117 Dondurmalikahve Hahahaahah bide azram diye bı hesap denk geliyodu bana 🥲😂ismi Belkide senin dedigindir
Cylnmiray Deletedmom_117 yok oda ablaları .onun adı Zehra normalde ama hesabının adı Azra (kızı)😆 sülalecek dağınık seviyorlar ,kolay parayı bulmuslar🙄
Dondurmalikahve Deletedmom_117 Onu da gördüm akrabası diye şüphe ediyorum 😁 bu kadar temiz başka kadın olamaz 😁😁
Cylnmiray Dondurmalikahve sorma ben bi ara bataklığına girmiştim. Kahvemi içerken mutlaka stalklıyordum 😆 sonra psikolojim bozuldu ..bazen canim çok sıkılınca bakıyorum 🙈🙈
Angel00 Dondurmalikahve evet Azra da onlardan ama içlerine pek girmiyor eşinin sabit bi işiyok sanırım şehir değiştiriyor ev değiştiriyor sürekli
Deletedmom_117 Dondurmalikahve ahhaha bencede ya Mesela oğlum eline ne alırsa önce halim yiyo Ama ona rağmen tertemiz😂
gmzshn Dondurmalikahve buzdolapları berbat hepsinin nasıl pisleniyor o kdr anlamıyorum bide hep temizlik yapıyorlar güya