burcuibilge Kızlar merhaba, Ben yanlış mı görüyorum yoksa orda bi patlamamı var. Nette çekemedim canlı da baktırmıyor :) Gülerken farkettim bana mı öyle geldi diye bakmaya çalıştım ama inada bindi açmadı doğru düzgün :) Bu arada kızım 8 ay 8 günlük 🫶🏻
_YanakReisinAnnesii burcuibilge fotoğrafı göremiyorum ben ama anlamanın en kesin yolu , çay bardağı ya da çay kaşığı. Çay kaşığını hafif hafif damağına değdirin çıt çıt sesi geliyor ise dişi patlamıştır ☺️
burcuibilge _YanakReisinAnnesii şimdi yükledim fotoyu üste bakabilir misin tekrar 🥰 ama o yöntemi de denemeye çalışıyım
_YanakReisinAnnesii burcuibilge sanki patlamış gibi ☺️ağızlarına sürekli birşeyler sokmak istedikleri için genelde ağzını açıyorlar problem olmuyor 😂ben ilk dişini çay kaşığıyla sürekli kontrol ede ede anlamıştım. Bir gün baktım çıt çıt ses geliyor 🥲
burcuibilge Edanurmasal öyle mi ne zaman böyle oldu, şimdi durum nasıl büyüdü mü☺️ ay çok heycanlıymış
burcuibilge _YanakReisinAnnesii deniycem onu da dün bardakla su içmek için oynarken damağa değince aşırı beyazlık gördüm dün yoktu sanki bu bugün olmuş 😀😊
burcuibilge Edanurmasal 😃😃 merakla beklemedeyim. Birde acaba şu an ağrı durumu nasıl oluyo yani daha mı şiddetlidir hafiflemişmidir kafamda deli sorular 😀😀