poyrazayazg 24 günlük bebeğim hem emiyor hem mama içiyor diğer mamalar gaz yaptı bebelac gold veriyorum dünden beri suan bi sıkıntı yok ama kaç günde belli eder gaz yapıp yapmayacağını
aycanilgun poyrazayazg 72 saat yani 3 gün içinde belli eder. Benim kızımda aynı meme+mama şeklindeydi, şuanda 6 ay 2 günlük ve 2 aylıktan beri Bebelac Gold kullanıyorum çok memnunum. Hem genirme hemde alttan gaz olarak çok rahat çıkarıyor artı doyuruyor
KTuba poyrazayazg benim oğlumda aşırı gazlı bir bebekti bende bebelac gold kullanmıştım gaz yapmamıştı.
aycanilgun poyrazayazg yavrum benim kızım hiç kolik yada gazlı bir bebek değildi. O yüzden bilemiyorum normalde ne kadar sürede bitiyor
aycanilgun poyrazayazg işte çıkartıyor gazı 😂 alttan pıt pıt gazını yaparsa mama işe yarıyor demektir
KTuba poyrazayazg hiç olmadı diyemem mevcut gaz durumu arttırmadı bu bile büyük bir nimet gazlı bebeklerde.
Coynes Yeni doğdu zaman hipp verdim bir sure sonra kabiz yapti sonra bebelac gold kullandik 4 5 ay kadar artik icmiyor bir sorun yasamadik🙏