Aminehumamoms 5ay 17günlğk kızım 2 gündür huysuz normaldede huysuzdu ama bu aralar aşırı hiç uyumuyor uyusada yarımsaat anca damaklarına baktım şişmiş damakları birde ağlaması var durup dururken dişmi çıkarıyor hemen çıkarmı dişler
yagmuryigitalp Aminehumamoms burası goy goy yeriymis bacim kimse böle şeyleri umursamio öle diorlr alay konusu oluor insan sorunca
Aminehumamoms @“nanelisekerr_”#p3138589717 gün dediğiniz ney oluyor anlamadım 5 buçuk aylık diş çıkaran olmuyormu yani
isilaybestee Aminehumamoms bizdede aynı sorun var 3 ay 17 günlük damakları şişmiş sürekli huysuz yarın doktora götüreceğim çıkması uzun sürebilir sancılanmaları erken başlıyor diye dinlemiştim bir doktordan
Aminehumamoms isilaybestee çok zor ya Allah yardımcımız olsun boş yere saatlerce ağlıyor bir çözüm arıyorum bende ya koaly çıkarabilmesi için
sanannee Aminehumamoms Yavaş yavaş damakları kabarıyordur bizimki öyleydi 5te başladı 7de anca patlattı ilk biraz zor oluyor sonrakiler kolay
Aminehumamoms sanannee hep böyle mi oluyor ya sürekli ağlıyor eline şimdi soğuk meyve verdim onu yiyor bitince bağırıyo
sanannee Aminehumamoms şöyle söyleyim ne gecemiz ne gündüzümüz vardı hep ısırmak istiyordu ama bebekten bebeğe değişir 1 haftada da patlayanlar var inşaAllah hemen patlatır rahatlarsınız
sanannee Aminehumamoms Sarımsağı iyice tahta bir kaşıkla dövüp ezin sonra sarımsak zeytinyağ be karanfil alıp karıştırıp buzluğa atın katılaşsın sonrasında soğuk soğuk bebeğinizin damaklarına sürün rahatlatır
Aminehumamoms meleklerinannesi1727 ne bulursa ağzına sokmaya uğraşıyor bir tek eli değil yani bide bunu 2 aylıktan beri yapıyor ağzı akıyoe bu aralar bide bağıeıyo sürekli ağlayarak uyanıyo yada uykusunda ağlıyo baktım damakları şişmiş ateş yok