annesininaski_ Emziren anneyim . Accaba yulaf ezmesi ile nasıl zayıfladıniz nasıl yapmam gerekiyor tarif ölçü verirmisiniz . Şimdiden teşekkürler 🌺🤍
AntiFilozof annesininaski_ 3 kaşık yulaf bir bardak yağsız süt bir çay kaşığı bal yarım muz kaşığın ucuyla tarçın
isminivermekistemeyenizleyici annesininaski_ tek yulafla olmaz maalesef bende emziriyorum diyetisyenden yardım alıyorum sütünüz etkilenir bence sadece yulaf yerseniz. Bence destek alarak kilo verin 😊
fisnereceli Yulafı yulaf sütüyle bi iki kaynatıyorum, üstüne kuru incir, hurma, ceviz ve muz koyuyorum. En üstüne de 1 kaşık fıstık ezmesi ya da bazen biraz tahin. Sabah kahvaltıda bunu yiyorum akşama kadar tok tutuyor. Zaten süt yapıcı şeyler de var içinde.
ZeydsMom fisnereceli nerede bunun diger ogunleri aksama kadar yemeden diyet olmuyor. Yulaf diyeti bi sabahla olmuyor bunun ogle yemeyi ara ogunu aksam yemeyi var
fisnereceli ZeydsMom sakin sakin birazcık :) diğer ara öğünlerimde var sadece yulaf tarifi istediği için böyle yazdım. Arada kefir, meyve, kuruyemiş var fakat ben tüketmiyorum. Kimseyi de zorlamıyorum zaten asla yemeyin diye. Bu ne gerginlik böyle 🌹