merrrvveeee Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık hala dönmedi yarım dönüyor sizce ne zaman tam döner??? Sizin bebişler ne zaman döndü? Dönmesine yardımcı oldunuz muuuu?
Meriskus merrrvveeee 5 aylıkken döner acelemetme kuzum herşeyi vakti gelince birden pat diye yapıyorlar 😌
Meri-Mel merrrvveeee 6. Ayında döndü kızım tembel bu diyordular şuan yaşıtlarından , büyük olanlardan çılgın parkı ,evi alt üst ediyor 😃🤣 18 ay 23 günlük
merrrvveeee Meriskus ayy çok sabırsız olabiliyorum bazen gerçektenn şimdi yarım yarım dönüyor arkasından destekliyorum ama yine de tam dönmüyor
selimalpinannesi Tam beş aylıkken tam dönmeye başladı şimdi 5:30 aylık sürüneceğim diye uğraşıyor ama tabii daha ilerleme yok onda😁
merrrvveeee selimalpinannesi yaaa ay yerim maşallah 🥰 Bizimkisi de yarım dönüyor ben de uğraşıyorum tam dönsün diye de ne yapsam boş sanırım sadece o istediği zaman dönücek
selimalpinannesi merrrvveeee bende popodan falan desteklerdim hep sonra birden kendi dönmeye başladı senin bebişte öyle olucak merak etme 😘
merrrvveeee Meri-Mel ayyyy Allahım 🥰❤️ Hepsi çok farklı bambaşkalar canları istediği zaman yapıyorlar
merrrvveeee selimalpinannesi ay yaaaa inşallah ben de aynısını yapıyorum merakla o günü bekliyeceğiimmm🥰❤️