Deletedmom_119 Bebeğimin kafasının sap tarafında düzleşme var sol tarafı daha düz doktor zamanla düzelir dedi ama daha çopaldı düz kafa yastığı işe yarar mı ? Onda da sağa sola çeviriyor muyuz?
esilamom02 Deletedmom_119 ben düz kafa yastığı almadım doktoruma sordum boşuna para verme dedi düz kafa yastığı bebeğin kafa şeklini bazen olumsuz etkiler dedi 2 aylık bebeğim sağ sol düz şekilde her pozisyonu dene 6 ay kadar düzeltebiliyormuş dedi
Storymoon Deletedmom_119 yok sağ sol yapmanıza gerek yok ben kullandım faydasını gördüm 12 aya kadar kullanabilirsin
Deletedmom_119 esilamom02 nasıl olumsuz etkiliyorki benimkide gerek yok 2.aydan sonra kendi düzelir dedi 2 buöuk aylığız bana çoğalıyormuş gibi geliyor çünkü bebeğim hep sağa doğru yatmak istiyor
Deletedmom_119 Storymoon düz sırt üstğ yatıracağım di mi sağ taraftaki düzleşmeye faydası olur mu peki
esilamom02 Deletedmom_119 benim bebeğimde hep sağa yatmak istiyor izin vermiyorum tam uykuya daldığı zaman etrafına yastık koyup kafasını düz haline getiriyorum
Storymoon Deletedmom_119 ewet olur olur fark edersiniz ben 9 aylıkken kullandım ona rağmen baya düzel kafası bebek ne kdr küçükse o kdr daha iyi sadece uyurken takip edin kafası düşüyor yastıktan geri koyarsınız benim oğlan deli gibi yatıyorda 😂
Deletedmom_119 esilamom02 ben beceremedim bi türlü yok yastık falan koyarsamda uyumuyor huysuz çok fazla
Deletedmom_119 Storymoon benimkide deli gibi başka köşeden toplarım yüzünü kapatmaz demi nefesine falan engel olmasında