GizeWw59 kimseyi takmayın boşverin gerçekten. benim bebeğim 4kiloya yakın doğdu yine küçük dediler 40ı çıkmadan niye büyümüyo dediler daha 1aylıktı normal sınırlarda kilo almış olmasına rağmen biraz zayıf mı ne dediler dedilerde dediler. herkesin ağzına laflarını tıkadım sinirlerimin bozulmasoyla kaldom ama. gelişmemiş dediklerinde gizli gizli ağladım yazık etmişim. şimdi şükürler olsun bebeğim ayına göre çok ileride maşallah barekallah ve tek başıma baktım Rabbim güç verdi. şimdi ben o vır vır vır konuşanların başına kalkıyorum herşeyi bunu dediniz gelişmiyo dediniz küçük dediniz bana anneliği öğretmeye çalıştınız elhamdülillah tek başıma aslan gibi baktım evladıma diyorum onlarda hak veriyolar bilemedik diyip susmak zorunda kalıyolar. o yüzden kimseyi dinlemeyin herkesin bi fikri var hatta herkesin on fikri var dinlersenizde beni dinledinde büyütebildin derler. siz evladınıza bakın siz iyi olacaksınızki ona iyi bakabilesiniz. ruhen bedenen aklen fiziken her yönden sağlam olmak gerekiyormuş. bir bebek doğuruyosun ama yeniden doğuyomuşsun. hayata karşı duruşun insanlarla savaşın hepsi değişiyomuş. şunu anlatamıyosunuz insanlara dünyaya küçücük bi insan gelmesine vesile olmuşsunuz her yönden size emanet küçücük bir yavruyu korumak kollamak her ihtiyacını karşılamak zorundasınız zaten hayatınız değişmiş o küçücük parçanıza tamamen odaklanmanız gerekiyo ve kimsenin ağzı durmuyo 🤦🏽♀️ ben bu zaman içinde şunu gördüm o küçücük bebek size ne kadar tutunup hayatta kalacaksa siz ona daha fazla tutunup ayağa kalkıyorsunuz. kimseye değil birbirinize ihtiyacınız var💝 ne olursa olsun siz mükemmel bi annesiniz....