Angel_23 Anneler merhaba 10 buçuk aylık bebeğim iki eliyle kafasına yüzüne vuruyor tokat atar gibi böyle durum yaşadınız mı dişten mi yoksa dönemsel mi korkuyorum
Tostosun_Annesi14 Angel_23 benim bebeğimde 10 aylık aynı şekilde iki eliyle vuruyor kafasına genelde istediği birşeyi yapmadığımızda vurmaya başlar mesela kucağa gelmek istiyor almadığımızda hemen vurur ben dönemsel bir süreç olduğunu düşünüyorum bir dahaki doktor kontrolünde sorucam doktorada
ladymoms_ Angel_23 bizimkide 1 yaş istediği bişey olmazssa yere yüz üstü uzanıp çığlık atıyor kafayı yere vuruyor
yenigelmedmgerigeldm Angel_23 bnm oğlum 3 yaşında geçen yine toplu taşıma da yaptı otobüs yolculuğunu çok seviyor. İnmek istemedi yapınca çok üzüldüm. İnsanların bakışlarınıda tahmin edebiliyorsunuz, asla sakinleşmedi de indik bir hışım umarım düzelir .
Yagmur13 Angel_23 seninki de dönemseldir bence merak etme . Benim kızım da 9-11 ay arası kafasına vuruyordu dediğiniz gibi fakat şimdi 12 aylık oldu bıraktı yapmayı
Angel_23 Tostosun_Annesi14 yaaa banada haber eder misiniz doktorun cevabını canım bende Bayramdan sonra götüreceğim
Nkocak Normal normal merak etme bende garipsemiştim ama oğlum da aynı şekildeydi hala da ara ara yapar 15 aylık bu arada doktora sordum normal bulduğunu aslında sana istediğini yaptırmak veya ilgi çekmek için oldupunu söyledi
Angel_23 Nkocak teşekkür ederim canım benim yaaa valla öyle yapıyo iki gündür bende korktum evet sinirlenince de yapıyor
ladymoms_ Angel_23 evet sinirlenince istediği yapilmayinca aekafasimin oglusa sizinki gibi o an ya dediği yapilcak yoksa bu şekilde tepki gösteriyorlae acaba atak falanmi inşallah geçicidir ya
Suphiye_mila13 Angel_23 benim de bebeğim 11 aylık 5 gün hastanede yatış gibi bir sürecimiz oldu o dönem başladı hatanede çocuğum bunalmıştı resmen ve sık sık yapıyordu eve geldikten sonra daha azaldı
Angel_23 Suphiye_mila13 yaa bunalmış ozaman oda benim oğlumda iki gündür yapıyor dışarda bişey yok ağlamalar çok fazla oldu bu sıra atak gibi
Birdunyabircennetannesi Angel_23 Dönemsel oluyor Bizde de oldu Umursamayın ilgi çekmek için yapıyor O hareketi yapınca bakmayın ve asla kimse gülmesin
Angel_23 Birdunyabircennetannesi çok teşekkür ederim cevabınız yorumunuz için dedidiğniz gibi yapacağım
Mertveannesi2211 Angel_23 dönemsel olduğunu düşünüyorum,benim oğlumda vuruyordu bir yaş civarında ama şimdi bıraktı