kahvemsadeolsun sweetbabyy Bizim için fırında beşamel soslu ıspanaklı patates Yanına domatesli pirinç pilavı Soğuk ayran çorbası Oğluma 2 tane burger köftesi kızartıcam Yanına domateslli fesleğenli spagetti Birkaç dilim fırınlanmış tatlı patates ve havuç Ayran
Liyosunannesi sweetbabyy kızım kaç gündür hamburger sayıklıyo, ekmeğini hazır alıp, gerisini evde kendim yapacağım yanına patatesle soğan halkası falan, öyle yeriz
sekerbebeginannesi sweetbabyy taze fasulye istedim ama anamdayim ben eve gidene kadar çoktan akşam olur o yüzden büyük ihtimalle dışarıdan 😃 bulursam iyi bir taze fasulye alıp onu yaparım yarına, yanına da Domatesli pilav, salata, karpuz 😋 en sevdiğim yaz menulerinden
KuzeyinAnnesi03 sweetbabyy kabak aşı yaptım üstüne sarımsaklı yoğurt. Semiz otu salatası salatalikli. Karpuz bide soğuk soğuk ✌️
dilekygokdemir sweetbabyy biz bugün dışarıda yicezz ama yarın ve sonraki günleri düşünmek istemiyorum 😂😂
Mikoiledikonunannesi Butterfly22 ekmeğini kendiniz mi yapiyorsunuz. İki gün önce oğlum çok istedi hazır ekmek aldım yenilmiyordu😏
Lolik sweetbabyy dünden bulgur pilavım ve köfte patates yemeğim var Şimdi yoğurtlu semizotu salatası yapıcam serin serin😋 Bir de çilekli muzlu parfe yaptım akşam kız gecesi yapıcaz arkadaşlarımla 🥳